ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓρήγορο γκολ, η λύση στις κλειστές άμυνες

Γρήγορο γκολ, η λύση στις κλειστές άμυνες

Η Ομόνοια μπήκε νωθρά στο χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα, η οποία παρουσιάστηκε με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Καϊάφα να… παγιδευτούν και να σπαταλήσουν ένα ημίχρονο. Το θετικό είναι ότι, έστω και με το στενό 1-0 η Ομόνοια πέτυχε το στόχο της και πλέον βλέπει το ματς με την Αγία Νάπα.

Bet on Alfa

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιο σκηνικό, δηλαδή πολυπρόσωπη άμυνα, μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και το κυριότερο κυνηγάς ένα γρήγορο γκολ. Με αυτό τον τρόπο υποχρεώνεις τον αντίπαλο να παίξει πιο ανοιχτά και τότε κάνεις το παιχνίδι σου. Όπως έγινε, δηλαδή, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ, αλλά κι άλλες ευκαιρίες στις συνέχεια, τις οποίες οι επιθετικοί του “τριφυλλιού” δεν αξιοποίησαν.

Το χθεσινό ματς ήταν ένα μάθημα για την ομάδα του Καϊάφα, ενόψει της συνέχειας, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει κι άλλες ομάδες που θα αγωνιστούν με τέτοιο τρόπο. Μάλιστα, αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα, την προσεχή Κυριακή, απέναντι στην Αγία Νάπα. Ας μην πέσουν και πάλι στην παγίδα οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά να ψάξουν το γρήγορο γκολ που θα κάνει το έργο τους πιο εύκολο.

Autoremarketing

Bet on Alfa