ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ «Να ορκιστούμε στο ευαγγέλιο»

Χ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ «Να ορκιστούμε στο ευαγγέλιο»

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια και δη για τις καταγγελίες κατά του διαιτητή Γιώργου Νικολάου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας μας Χριστόδουλος Χριστοδούλου.
«Η ομάδα είχε δυο πρόσωπα, στο πρώτο μέρος που δεν είχαμε καλή απόδοση, όμως την επανάληψη είχαμε καλή απόδοση, βάλαμε ένα γκολ και μπορούσαμε να το… καθαρίσουμε. Από κει και πέρα έγινε η φάση του 90+3 και έπιασε το πέναλτι ο Αντώνης» είπε αρχικά ο κ. Χριστοδούλου.

Bet on Alfa

**«Πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, σε κάποια παιχνίδια η ευθύνη είναι δική μας, σε άλλα παιχνίδια αυτό οφειλόταν σε άλλους παράγοντες. Κρατάμε την 2η θέση και προχωράμε».

**«Όταν έχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις ένα παιχνίδι νωρίτερα και δεν το κάνεις και η πίεση πάει στα ύψη δεν είναι καλό για την ίδια την ομάδα. Το ιδανικό από την στιγμή που μας δόθηκε η ευκαιρία ήταν να… καθαρίσουμε».

**«Πρέπει να κρατήσουμε και το θετικό κομμάτι, ότι γίνονται ευκαιρίες και κάποια στιγμή θα γίνουν γκολ οι ευκαιρίες».

**«Εκ του αποτελέσματος επηρέασε η διακοπή όμως θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγαλύτερες και ένα μικρό δείγμα φάνηκε στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Δόξα».

**«Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδι. Η Αγία Νάπα κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ερμή ενώ έχανε 2-0. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Εύχομαι, ελπίζω και καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσει ο κόσμος να μας στηρίζει, έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και τους καλώ να είναι εκεί».

**«Επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές από την απουσία του κόσμου. Με την στήριξη του κόσμου η απόδοση των παικτών είναι πολύ καλύτερη., Η παρουσία του κόσμου δίνει μια επιπρόσθετη δύναμη στους παίκτες».

**«Δικαιολογημένα εκφράσαμε τα παράπονα μας. Χαίρομαι γιατί επιτέλους κι εσείς οι δημοσιογράφοι παίρνεται θέση. Από κει και πέρα πρέπει να προβληματίσουν και τους αρμόδιους οι συμπεριφορές κάποιων διαιτητών. Το περίεργο είναι γιατί πάντα τα ίδια λάθη γίνονται εναντίον συγκεκριμένων ομάδων και σε άλλες ομάδες δεν γίνονται. Πήραμε διαβεβαιώσεις που ακόμα δεν τις είδαμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των συναντήσεων που είχαμε. Τα αποτελέσματα της διαιτησία είναι αυτά που βλέπαμε. Με τον Ερμή τελειώσαμε με 10 ποδοσφαιριστές, με την Δόξα τα είδατε και εκ του αποτελέσματος βλέπουμε τις διαβεβαιώσεις να μην γίνονται πράξεις. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Σήμερα θα ληφθεί απόφαση αν θα καταγγελθεί».

Για τις δηλώσεις του Γ.Γ. του Σ.Δ.Κ. Χαράλαμπου Σκαπούλλη ότι αρνείται ο κ. Νικολάου ότι έβρισε τον κόσμο της Ομόνοιας…

«Εγώ είμαι έτοιμος και προκαλώ τον κύριο Νικολάου να πάμε όπου θέλει και να ορκιστούμε και οι δυο στο ευαγγέλιο. Δεν μου το μετέφεραν, το άκουσα. Το άκουσα κι εγώ και ο Γ.Γ. του σωματείου. Απόν αντρέπεται…. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να βρίζει τον κόσμο της Ομόνοιας. Ο κ. Σκαπούλλης πριν να κάνει τον δικηγόρο καλά θα κάνει να ρωτήσει και τους άλλους. Αν καταφέρουν να μας αποδείξουν ότι είμαστε ελέφαντες τι να πούμε. Δεν πρέπει να σπρώχνουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Εμείς είπαμε, ζητήσαμε, απαιτήσαμε από τους παίκτες να μη διαμαρτύρονται στους διαιτητές. Για να μην δίνουν αυτό το δικαίωμα τους το είπαμε αυτό. Παρά τα όσα έχουν συμβεί δεν διαμαρτυρήθηκαν στους παίκτες μας. Εγώ σας προκαλώ να δείτε πόσα χτυπήματα έχει στο κορμί του ο Ποτέ. Από κει και πέρα όμως δεν μπορεί να σφυρίζει ο κάθε ένας ότι θέλει και να βρίζει».

**«Να περιμένετε ενημέρωση, θα γίνει δημοσιογραφική διάσκεψη. Το οικονομικό είναι εκεί και είναι τεράστιο πρόβλημα»

Autoremarketing

Bet on Alfa