ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο Σάββατο τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Green...

Το Σάββατο τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Green Boutique!!!

Το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου 2014, στις 11:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Green Boutique, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κυπράνορος 13.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα ολοκληρωθεί στις 14:00 και πέραν από το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας, θα περιλαμβάνει μουσική από DJ, βάψιμο προσώπου, ενώ το παρών τους θα δώσουν τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Επίσης, στο χώρο θα υπάρχουν συνεργεία για το σχέδιο «My Spot» και την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ», θα πωλούνται τα προϊόντα του Σωματείου μας (νερό, καφές και energy drink), θα διατίθεται λαχνός οικονομικής ενίσχυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel» θα πωλούνται εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Αγία Νάπα.
Μόνο για την ημέρα των εγκαινίων του νέου καταστήματος της «Green Boutique» θα ισχύουν μοναδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα επίσημα προϊόντα του Σωματείου μας, ενώ θα προσφέρονται σε ειδικές τιμές οι νέες παραλαβές προϊόντων
Autoremarketing

Bet on Alfa