ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα στατιστικα της ομάδας μας μέχρι τώρα

Τα στατιστικα της ομάδας μας μέχρι τώρα

Μετά και την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες, οι Γιόνας Ακουισταπάτσε, Μίκαελ Ποτέ, Γκαουσού Φοφανά και Σότα Γκριγκαλασβίλι.
Πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής είναι οι Μίκαελ Ποτέ και Γιόνας Ακουισταπάτσε που μετρούν το απόλυτο (630’), ενώ τους ακολουθούν οι Άντονι Σκαραμοτσίνο (540’), Γκαουσού Φοφανά (525’), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (470’) και Ρενάτο Μαργκάσα (450’).
Τις περισσότερες φορές ως αναπληρωματικός μπήκε σε αγώνα ο Άλεξ Ρούμιο (4), τον οποίο ακολουθούν οι Σότα Γκριγκαλασβίλι (3) και Ονισήφορος Ρουσιάς (3), ενώ συνολικά αγωνίστηκαν σε αγώνες πρωταθλήματος 21 ποδοσφαιριστές.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και του πρωταθλήματος είναι ο Μίκαελ Πουτέ (5), ενώ από μία φορά έχουν σκοράρει οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Γκαουσού Φοφανά και Άντραζ Κιρμ. Πρώτος σε ασίστ παραμένει ο Σότα Γκριγκαλασβίλι (3) και ακολουθούν οι Κριστοβάο Ράμος (2) και Ρομπέρτο Γκαρσία (1).
Τρεις κίτρινες κάρτες έχει δεχτεί ο Άντονι Σκαραμοτσίνο και από δύο οι Μίλαν Στεπάνοφ, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Ρενάτο Μαργκάσα, Σερτζίνιο και Κριστοβάο Ράμος. Από μία κόκκινη κάρτα έχουν οι Μίλαν Στεπάνοφ και Χοσέ Μορέιρα.
Autoremarketing

Bet on Alfa