ΑρχικήDaily NewsΤο Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Green Boutique!!!

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Green Boutique!!!

Όπως ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ το ερχόμενο  Σάββατο, 1η Νοεμβρίου 2014, στις 11:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Green Boutique, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κυπράνορος 13.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα ολοκληρωθεί στις 14:00 και πέραν από το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας, θα περιλαμβάνει μουσική από DJ, βάψιμο προσώπου, ενώ το παρών τους θα δώσουν τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑ.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δει από κοντά τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και να συνομιλήσει μαζί τους. Επίσης ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα της ομάδας μας και να στηρίξει οικονομικά το Σωματείο μας σε μια περίοδο που το έχει πολύ ανάγκη.
Επίσης, στο χώρο θα υπάρχουν συνεργεία για το σχέδιο «My Spot» και την υπηρεσία «ΟΜΑΔΑ», θα πωλούνται τα προϊόντα του Σωματείου μας (νερό, καφές και energy drink), θα διατίθεται λαχνός οικονομικής ενίσχυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel» θα πωλούνται εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

 

Autoremarketing