ΑρχικήDaily NewsΔώρος Σεραφείμ στην GOAL NEWS: 'Πληρώσαμε τα λάθη, μπορούμε...

Δώρος Σεραφείμ στην GOAL NEWS: ‘Πληρώσαμε τα λάθη, μπορούμε και καλύτερα’

Η μέχρι στιγμής πορεία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, η ανομοιομορφία στις διαιτητικές αποφάσεις, στα πλείστα παιχνίδια της, αλλά και η μεγάλη προσπάθεια στο οικονομικό, που άρχισε ήδη, ενόψει και των κριτηρίων του Μάρτη, είναι τα τρία από τα πιο σημαντικά θέματα της πράσινης ατζέντας αυτή την περίοδο. Ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ μίλησε χθες στο «Goal» για το κάθε ένα από αυτά.

Bet on Alfa

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα πολλά λάθη των διαιτητών, κυρίως εις βάρος της Ομόνοιας, ζήτησε ίση μεταχείριση, δήλωσε πως η ομάδα του έχει τις δυνατότητες για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια, ενώ τόνισε πως εντός των προσεχών εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου που θα αφορά στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

«Η διαιτησία θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Γίνονται πολλά λάθη σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της Ομόνοιας και παρατηρείται μία ανομοιομορφία στις αποφάσεις. Οι αρμόδιοι να πάρουν τα μέτρα τους για να βελτιωθεί η κατάσταση», δήλωσε αρχικά ο κ. Σεραφείμ και πρόσθεσε: «Εμείς είπαμε στους διαιτητές ότι θέλουμε να τους βοηθήσουμε, όμως τι κάνουν για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους; Μου υποσχέθηκαν πως τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και θα βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά το μόνο που βλέπουμε είναι πως γίνονται χειρότερα».

Σε ό,τι αφορά στις έως τώρα εμφανίσεις της Ομόνοιας, είπε: «Οι ποδοσφαιριστές μας απέδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις, όμως πληρώνουμε την πορεία μας στην Ευρώπη και το γεγονός πως λόγω κάποιων διαιτητικών λαθών δεν είχαμε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα πως θα παρουσιάσει καλύτερη εικόνα».

Καταλήγοντας, ο Δώρος Σεραφείμ επισήμανε πως σύντομα θα ανακοινωθεί η ημέρα (προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας) που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου ενόψει των κριτηρίων του Μάρτη και οι τρόποι που θα μπορούν οι φίλοι της Ομόνοιας να βοηθήσουν τον σύλλογο.

ΠΗΓΗ: GAOL NEWS

Autoremarketing

Bet on Alfa