ΑρχικήDaily NewsTo Κυπριακό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει...

To Κυπριακό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει…

 

Δεν ξέρω πόσοι χάρηκαν και πόσοι λυπήθηκαν με τις δηλώσεις Καραβίδα. Ούτε θέλω να το ψάξω αυτό.

Bet on Alfa

Η ουσία είναι ότι το τo Κυπριακό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει…

Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μειώνεται η προσέλευση και κατά συνέπεια οι εισπράξεις. Είναι και η διαπίστωση ότι δεν υπάρχει προοπτική, γιατί τα προβλήματα παραμένουν άλυτα και διογκώνονται.

Ποία είναι τα προβλήματα;

1 ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Στημένα. Διαιτησία. Διαπλοκή. Πας γήπεδο, νευριάζεις, παρεκτρέπεσαι και φεύγεις. Αυτό είναι μαζοχισμός δεν είναι ψυχαγωγία.

2. ΒΙΑ/ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ: Να πας στο γήπεδο με κίνδυνο της σωματικής σου ακεραιότητας ή του αυτοκινήτου σου; Καλύτερα σπίτι ή στο καφέ…

3. ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. Στα ύψη. Άσε την Δόξα και τα 10 ευρώ. Δες τον Εθνικό, τον Οθέλλο και πάει λέγοντας. Συν η βενζίνη, συν η αισχροκέρδεια στις καντίνες. Κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας και αφαίμαξη.

4. ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Χάλια. Αν εξαιρέσεις ΓΣΠ και Αντώνης Παπαδόπουλος τριτοκοσμικά. Πόσος κόσμος δεν πήγε Μακάριο, γιατί δεν θα μπορούσε να δει καλά τον αγώνα από το Βόρειο πέταλο, όπου ήταν οι οπαδοί μας. (Δέστε απλά την φωτογραφία του θέματος. ΠΑΡΑΚΜΗ).

Ας μην αναφερθώ και στην ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ και πως (και πόσο) ο θεσμός, όπως έχει διαμορφωθεί, θα επηρεάσει την προσέλευση στα γήπεδα.

Από την άλλη, η ΚΟΠ αντί να τα δει αυτά όλα, συνεχίζει να κόβει και να ράβει κατά το δοκούν. Αντί να προσπαθήσουν να βελτιώσουν το άθλημα να επενδύσουν σε αυτό, η έγνοια τους είναι πως θα διαιωνίσουν την παρουσία τους στην καρέκλα και να συνεχίσουν να γεύονται τους καρπούς της ‘επιτυχίας’ τους. Δεν καταλαβαίνουν ότι με τον τρόπο που κυβερνούν, μακροπρόθεσμα, διώχνουν συνεχώς τον κόσμο από τα γήπεδα.

Σε λίγο καιρό φυσικά, θα θρηνούν σε ερείπια.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa