ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΜανώλη: "Η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου το πρώτο...

Μανώλη: “Η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου το πρώτο double με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Δηλώσεις του πρώην αρχηγού της Φουτσαλικής μας ομάδας Μανώλη Μανώλη φιλοξενεί η ιστοσελίδα http://www.ialliapopsi.com/. Διαβάστε πιο κάτω κομμάτι των δηλώσεων του όπου κάνει αναφορά στην ομάδα μας και τον κόσμος της.

Bet on Alfa
  • Για πέντε χρόνια ήσουν αρχηγός στην ομάδα φούτσαλ της Ομόνοιας Λευκωσίας. Φέτος αγωνίζεσαι με την φανέλα της ΕΝΠ Μέλισσα FC. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

Ήμουν για 5 συνεχόμενα χρόνια αρχηγός της Ομόνοιας, με την οποία έζησα ανεπανάληπτες στιγμές. Τώρα είμαι στην Ένωση. Όταν αποχώρισα από την Ομόνοια έπρεπε να ψάξω τον επόμενο μου σταθμό. Ήρθε η πρόταση από την Ένωση, τα βρήκαμε σε όλα και τώρα είμαι εδώ.

  • Ποια ήταν η αντίδραση του κόσμου της Ομόνοιας όταν έμαθαν για την αποχώρησή σου από την ομάδα;

Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από τον κόσμο της Ομόνοιας, όχι προς το πρόσωπό μου. Tα πυρά ήταν στραμμένα αλλού, λόγω του ότι τέθηκα εκτός πλάνων από την Ομόνοια. Ήμουν αρχηγός, και το αγαπημένο πρόσωπο της εξέδρας. Είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς και εώς τώρα έχω την αγάπη του κόσμου. Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Η Ομόνοια και οι οπαδοί της, θα είναι πάντα στην καρδιά μου!

  • Ποια είναι η κορυφαία στιγμή σαν αθλητής του φούτσαλ μέχρι τώρα στην καριέρα σου;Ποια είναι η κορυφαία στιγμή σαν αθλητής του φούτσαλ μέχρι τώρα στην καριέρα σου;

Η κορυφαία στιγμή σαν αθλητής του φούτσαλ, ήταν όταν σαν αρχηγός, κατέκτησα με την Ομόνοια το 1ο double και συνάμα αναδείχθηκα 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος. Στο τέλος ανακηρύχτηκα και ως MVP του πρωταθλήματος και βραβεύτηκα από την ΚΟΠ.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη

Autoremarketing

Bet on Alfa