ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροεκλογικά τους έταξε γήπεδο, τώρα τους λέει δεν υπάρχουν...

Προεκλογικά τους έταξε γήπεδο, τώρα τους λέει δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τα αρχιτεκτονικά σχέδια

Πλάκα έχει το θέμα με το νέο γήπεδο στην Λεμεσό. Ειδικά μετά τις σημερινές δηλώσεις του Βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Μιχαηλίδη μπορεί να γελάσει ελεύθερα και το παρδαλό κατσίκι.

Bet on Alfa

Λίγες μόνο ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές (19 Μαϊου 2014) ο κύριος “Δεσμέυομαι” έστησε ολόκληρη φιέστα στο Προεδρικό Μέγαρο,  κάλεσε τους εκπροσώπους των Σωματείων της Λεμεσού και τους ενημέρωσε ότι σε λίγους μόνο μήνες θα αρχίσουν οι διεργασίες για το νέο γήπεδο στην Λεμεσό.

Λίγους μήνες αργότερα και αφού έκλεισαν οι κάλπες ο κύριος Μιχαηλίδης ενημέρωσε σήμερα το φίλαθλο κοινό  ότι χρειάζονται να πληρωθούν τα λεφτά για το αρχιτεκτονικό σχέδιο από τα Σωματεία για να αρχίσει η δουλειά αφού όπως τον ενημέρωσε ο Πρόεδρος το Κράτος δεν μπορεί να επιφορτωθεί αυτό το ποσό.

«Έχει κολλήσει στο γεγονός ότι χρειάζεται να πληρωθούν τα λεφτά για τα αρχιτεκτονικά σχέδια. Ο αρχιτέκτονας του έργου είχε προσληφθεί αρχικά από ΑΕΛ και Άρη, ενώ έγινε μια συνάντηση με τους τεχνικούς πολιτικούς μηχανικούς. Έχει τα σχέδια, όμως πρέπει να πάρει λεφτά για να τα παραδώσει. Ήταν εκτός προγράμματος. Στ σύσκεψη που έγινε, συζητήθηκαν τα ποσά. Έγινε και μια δική μου κουβέντα με τον κ. Αναστασιάδη για αυτό το θέμα, όμως μου είπε ότι δεν τέθηκε υπόψη του το θέμα. Δεν είναι έξοδο κρατικό, αλλά αφορά τα σωματεία. Τα σωματεία δεν έχουν αυτά τα λεφτά. Θα πρέπει να βρεθεί λύση για να μπορέσει η πολιτεία να προχωρήσει με αυτό το ζήτημα. Μιλάμε για ένα ποσό 170.000 ευρώ τώρα, αλλά το κόστος για τα σχέδια θα ξεπεράσει το 1 εκ. ευρώ. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να μας απασχολήσει.» 

Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη Επαρχία στην Κύπρο και χρειάζεται ένα γήπεδο στο οποίο θα μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί την ομάδα του χωρίς να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Αναλάβετε τις ευθύνες ή καλύτερα τις δεσμεύσεις σας κύριοι. Τώρα πριν να είναι πολύ αργά!!!

* Η φωτογραφία του άρθρου είναι από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 19 Μαϊου 2014, πέντε μόλις ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές. Εκεί δόθηκαν και οι δεσμεύσεις του Προέδρου για το νέο γήπεδο στην Λεμεσό.

Autoremarketing

Bet on Alfa