ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Καυτός" μήνας

“Καυτός” μήνας

Καινούργιος μήνας ξημέρωσε. Ένας μήνας που θα κρίνει πολλά για την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας.

Bet on Alfa

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ασκήσουμε πίεση τόσο στην διοίκηση, όσο και στους παίκτες και προπονητή μας. Έχουμε όμως την ανάγκη να καλέσουμε τον κόσμο σε πλήρη συστράτευση και ενωμένοι να περάσουμε τις όποιες δυσκολίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Ένας μήνας γεμάτος με αγωνιστικές υποχρεώσεις, γεμάτος ντέρπυ και εμείς έχουμε να αποδείξουμε πως δεν ξοφλήσαμε αλλά ότι έχουμε να δώσουμε πάρα πολλά. Είμαστε κιόλας στην 7η αγωνιστική και βρισκόμασε στην 3η θέση, με έξι βαθμούς πίσω από τον πρώτο και δύο πίσω από τον δεύτερο. Μπορούμε και πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας να φτάσει ακόμα πιό ψηλά.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Αγία Νάπα. Να ξεκαθαρίσουμε το ματς και στην συνέχεια να δώσουμε τρεις εκπληκτικές εμφανίσεις που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Τα παιχνίδια με Απόλλων, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, είναι δύσκολα. Δεν το αμφισβητούμε, αλλά εδώ θα φανεί η μαγκιά μας και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

Για αυτό λοιπόν καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο για να πάρουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Εκεί που ονειρευόμαστε και προσδοκούμε να την δουμε, στα πιό ψηλά σκαλοπάτια.

Καλό μήνα λοιπόν και καλές αντοχές γιατί αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά “καυτός”.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa