ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΌλοι έχουν δίκαιο και όλοι έχουν άδικο. Υπάρχει όμως...

Όλοι έχουν δίκαιο και όλοι έχουν άδικο. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά…

Για να είμαστε ειλικρινείς  δεν περιμέναμε κάτι άλλο από αυτό που συμβαίνει μετά την λήξη του σημερινού αγώνα. Ο καθένας έχει την άποψη του και ο καθένας μπορεί να την εκφράζει ελεύθερα. Άλλωστε δημοκρατία έχουμε.

Bet on Alfa

Κάνουμε αυτή την παρέμβαση μόνο για προβληματισμό και ούτε για να πουλήσουμε μούρη αλλά ούτε για να καθορίσουμε γραμμή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε την σεζόν με μοναδικό στόχο την οικονομική της σωτηρία. Ήταν ξεκάθαρο τόσο το Δ.Σ όσο και ο προπονητής της ομάδας μας. Χωρίς μεγάλα λόγια και διθυράμβους. Σεμνά και ταπεινά ήρθαν πολλοί νέοι παίχτες στην ομάδα χωρίς τα μεγάλα ονόματα και κυρίως με πολύ χαμηλά συμβόλαια.

Η Ευρωπαϊκή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ίσως λίγο να μας παράσυρε όλους και η προσγείωση στην πραγματικότητα σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση . Χρειάζεται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και πάνω από όλα να ξεκαθαρίσει ο καθένας στο μυαλό του ότι οι δυνατότητες της ομάδας μας δεν είναι αυτές που φανταζόμαστε.

Όχι γιατί δεν έχουμε ποδοσφαιριστές ποιοτικούς. Ασφαλώς και υπάρχουν στο ροστερ μας παίκτες οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν  πολύ καλύτερα από ότι  μέχρι στιγμής. Χρειάζεται όμως υπομονή. Με το να πυροβολούμε τους πάντες και τα πάντα το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.

Τα προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι παρά πολλά και κυρίως πολύ πιο σοβάρα από κακές εμφανίσεις και ήττες. Ας δείξουμε όλοι την απαραίτητη ψυχραιμία για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μόνο!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa