ΑρχικήUncategorizedΔημητρίου:"Αυτά που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρα"

Δημητρίου:”Αυτά που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρα”

Δηλώσεις στον sport – fm έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Σωματείου μας.

Bet on Alfa

“Να συγχαρούμε την Αγία Νάπα για τη νίκη τους, έστω και αν δεν χρειαζόταν το σκηνικό των τελευταίων λεπτών. Ήταν μια πολύ δύσκολη βραδιά για την Ομόνοια. Η χθεσινή ήττα δεν χωνεύεται, δεν είμαστε συνηθισμένοι να ζούμε σαν Ομόνοια αυτές τις ήττες. Προηγηθήκαμε με ένα εξαιρετικό γκολ του Ποτέ κι αντί να μας βοηθήσει αυτό, έφερε εφησυχασμό και οδήγησε στην ήττα”.

Αυτό ήταν το αρχικό του σχόλιο, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για την δήλωση Καιαφα και απάντησε το εξής:Ακόμη δεν έχει καθοριστεί κάποια συνάντηση. Θα μιλήσει ο προπονητής με τον πρόεδρο, θα πρέπει να αναμένουμε. Για την ώρα υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή συνεδρία στις 4.00 και θα δούμε. Ο στόχος είναι να βοηθηθεί η ομάδα και να βελτιωθεί η εικόνα που βγάζει”.

Για πλάνο, που αλλάζει συνεχώς: “Ως μια νέα ομάδα, ως ένα σημείο είναι αναμενόμενο αυτό. Αλλά η εικόνα στα τελευταία δυο παιγνίδια, δεν ήταν καλή. Θα γίνει προσπάθεια για να εντοπιστούν οι λόγοι που κρατούν την ομάδα πίσω, πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα για να σταθεροποιήσει την απόδοση της. Κατανοούμε την στενοχώρια του κόσμου, αλλά υπάρχει και η επόμενη μέρα”.

Για τη συνέχεια: “Αυτά που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρα, αναμένουμε ότι θα ήταν δύσκολη η χρονιά, αλλά ήττες σαν την χθεσινή κάνουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχει η επόμενη μέρα, δεν θα σηκώσουμε λεύκη πετσέτα”.

Φημολογία για θέμα προπονητή ή θέμα παικτών: “Ουδέποτε συζητήθηκε θέμα προπονητή, πρέπει να κάνουμε υπομονή, να περιμένουμε τη συνεδρία και θα δούμε. Υπάρχει αποφασιστικότητα για να βοηθηθεί η ομάδα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa