ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧριστοδούλου: "ΟΜΟΝΟΙΑ και εταιρεία δεν μπορούν να συμβαδίσουν"

Χριστοδούλου: “ΟΜΟΝΟΙΑ και εταιρεία δεν μπορούν να συμβαδίσουν”

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του Λόγου, 101,1 μίλησε το μέλος του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Ο Χριστόδουλος μίλησε στην εκπομπή Ράδιο-φονικό τετ-α-τετ”, όπου αναφέρθηκε για όλους και για όλα. 

Bet on Alfa

“Στόχος μας είναι να υπάρχει ομάδα. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Το ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε. Πρωτάθλημα είναι η σωτηρία της ομάδας”.

“Συγκλονιστικές στιγμές που περνούμε και περάσαμε. Κάποια γεγονότα που έγιναν με ανθρώπους που ήθελαν να βοηθούσαν οικονομικά το σωματείο. Μια γριούλα 84 ετών… ήρθε και μας έδωσε την σύνταξη της και μας είπε η Ομόνοια πρέπει να επιβιώσει”.

“Σε 20 ημέρες μαζέψαμε 1.000.000 όταν αρχίσαμε να μαζεύουμε για πρώτη φορά χρήματα”.

“Την εποχή του Μιλτιάδη έλεγα ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην γενική συνέλευση μίλησα σαν Ομονοιάτης, είπα αυτά που ένιωθα”.

“Από κάποιους ποδοσφαιριστές περιμέναμε πολύ περισσότερα. Οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι όλοι με βάση τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει”.

“Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και η ίδια η ομάδα μας έδωσαν το δικαίωμα να περιμένουμε κάτι περισσότερο”.
“Θα κάνουμε τα πάντα για το καλό της Ομόνοιας”.

“Έχει δυο χρόνια συμβόλαιο ο Ποτέ και δεν είπαμε ποτέ ότι τον πουλάμε. Πρέπει να πω ότι δεν τον προστατεύουν οι διαιτητές”.

“Ζητούμε και θέλουμε ίση μεταχείριση. Είναι απαίτηση. Όταν μια Ομόνοια έχει δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες…τότε τι να πούμε. Το τελευταίο πέναλτι που πήραμε… νομίζω είναι το περασμένο Απρίλιο. Είμαστε πρωταθλητές στα κερδισμένα πέναλτι από την τηλεόραση”.

“Ομόνοια και εταιρεία δεν μπορούν να συμβαδίσουν”.

“Υπάρχει μια τεράστια υπερβολή για το θέμα ΑΚΕΛ-Ομόνοια. Ποτέ δεν είχαμε οποιαδήποτε παρέμβαση από το ΑΚΕΛ. Όταν ήταν εξουσία το ΑΚΕΛ μακάρι να είχαμε βοήθεια”.

“Θα σηκώσουμε κεφάλι. Εγώ πιστεύω ότι το χαστούκι με την Αγία Νάπα μπορεί να μας βοηθήσει”.

“Δεν καλέσαμε τους Ομόνοιατες να κάνουν μποϊκοτάζ στα εκτός έδρας παιχνίδια”.

Autoremarketing

Bet on Alfa