ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΟ ΚΟΑ ενημέρωσε την τελευταία στιγμή το Σωματείο μας...

Ο ΚΟΑ ενημέρωσε την τελευταία στιγμή το Σωματείο μας πως είναι «ακατάλληλες» οι τρεις κερκίδες του «Ελευθερία»!

Με επιστολή που απέστειλε σήμερα (06/11), στις 16:12, στο Σωματείο μας ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ενημερώνει πως μετά από απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, η χωρητικότητα του σταδίου «Ελευθερία» μειώνεται σε 1600 θεατές/φιλάθλους!
Ως εκ τούτου, όπως ο ΚΟΑ ενημερώνει το Σωματείο μας, η μοναδική κερκίδα που εξασφάλισε πιστοποιητικό ασφαλείας από το Υπουργείο είναι η κερκίδα «Αμμοχώστου» (απέναντι από την κεντρική), άνευ των συρώμενων καθισμάτων!
Με βάση τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, που στάλθηκε σήμερα το απόγευμα (!) στο Σωματείο μας και λίγες ώρες πριν το εντός έδρας ντέρμπι της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο την Ανόρθωση, η υπόλοιπες τρεις κερκίδες του σταδίου «Ελευθερία» δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Είναι άξιο απορίας πώς κρίνεται ως ακατάλληλο το καλύτερο κλειστό γήπεδο της Κύπρου, με βάση το νέο νόμο για καταστολή της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους, στο οποίο πριν από ένα χρόνο αγωνίστηκε η ομάδα καλαθόσφαιρας του Παναθηναϊκού σε αγώνα για Ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην παρουσία περίπου 6500 φιλάθλων!
Είναι με αυτόν τον τρόπο που επιδιώκουμε την πρόοδο του αθλητισμού; Είναι με αυτόν τον τρόπο που προσπαθούμε να προσελκύσουμε κόσμο στα γήπεδα; Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε πως με όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Κυπριακό Αθλητισμό, θα καταντήσουμε τα αθλήματα να διεξάγονται μεταξύ συγγενών και φίλων.
Επίσης, απαράδεκτος και ερασιτεχνικός ήταν ο χειρισμός που έγινε από πλευράς ΚΟΑ, καθώς ο οργανισμός ενημέρωσε το Σωματείο μας μόλις τέσσερις ώρες πριν από επίσημο αγώνα, ότι οι τρεις από τις τέσσερις κερκίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Bet on Alfa

* Η φωτογραφία είναι από τον Ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού στο κατάμεστο στάδιο «Ελευθερία», στις 25/10/2013

Autoremarketing

Bet on Alfa