ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΜαυρουδής: " Οι παίκτες έδειξαν μεγάλο πάθος" (Αποκλειστικές δηλώσεις)

Μαυρουδής: ” Οι παίκτες έδειξαν μεγάλο πάθος” (Αποκλειστικές δηλώσεις)

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας έκανε ο προπονητής της ομάδας μας Κούλλης Μαυρουδής μετά την σπουδαία νίκη απέναντι στην Ανόρθωση.

Bet on Alfa

Αναλυτικά το τι είπε ο κόουτς:

” Η Ανόρθωση είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι βρίσκοντας 3 δοκάρια και με μια ευκαιρία στην αντεπίθεση η Ανόρθωση κατάφερε να προηγηθεί. Εμείς δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας, συνεχίσαμε να έχουμε καλό ρυθμό και μπήκαμε στον ημίχρονο με το σκορ στο 3-1 υπέρ μας. Στο 2ο ημίχρονο ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, καταφέραμε να πετύχουμε ακόμη 2 τέρματα ανεβάζοντας τον δείκτη στο 5-1, έχοντας κι άλλες ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να το πράξουμε και η Ανόρθωση μας τιμώρησε μειώνοντας σε 5-3 πολύ νωρίς και κάπου εκεί φοβηθήκαμε για την εξέλιξη του παιχνιδιού”

Στην συνέχεια μας ανέφερε : ” Πήραμε ακόμη ένα τρίποντο. Οι παίκτες μου έδειξαν πως έχουν πολύ μεγάλο πάθος για τον φετινό μαραθώνιο και δεν δέχονται να ηττηθούν από κανέναν”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε για το ντέρμπι με το Αποέλ: ” Έχουμε μπροστά μας 2 πολύ δύσκολα παιχνίδια. Για μας είναι η ζωή μας αυτά τα 2 παιχνίδια. Παίζουμε απέναντι στο Αποέλ η οποία είναι πολύ καλή ομάδα, την σεβόμαστε αλλά σε καμία περίπτωση δεν την φοβόμαστε. Θα πάμε στο Λευκόθεο για να κερδίσουμε τα 2 παιχνίδια (Κύπελλο – Πρωτάθλημα) “

Autoremarketing

Bet on Alfa