ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔιώχνουν τον κόσμο από τον αθλητισμό

Διώχνουν τον κόσμο από τον αθλητισμό

Τα όσα συμβαίνουν στον Κυπριακό αθλητισμό είναι ανεκδιήγητα.  Η χθεσινή στάση του ΚΟΑ και συγκεκριμμένα οι πολιτικές αποφάσεις του Υπουργείου Διακιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κάνουν τον κόσμο να μην πηγαίνει στο γήπεδο, και γενικά να μην ασχολείται με τον αθλητισμό.

Bet on Alfa

Δεν το λέμε επειδή συνέβηκε σε εμάς στο χθεσινό παιχνίδι. Αλλά ο νέος νόμος που εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση της βίας, δημιουργά προβλήματα σε όλα τα αθλήματα. Αρχής γενομένης με το ποδόσφαιρο, όπου πάρα πολύς κόσμος προτιμά να μένει στο σπίτι και να μην πηγαίνει στο γήπεδο. Τρανό παράδειγμα οι προηγούμενες αγωνιστικές που στα πιο πολλά γήπεδα, ο κόσμος ήταν λιγοστός. Για τα άλλα αθλήματα, είναι που είναι λίγος ο κόσμος που πάει στα γήπεδα, ας μην τους διώξουμε και αυτούς.

Πρέπει οι διάφοροι ιθύνοντες του Κυπριακού αθλητισμού, ΚΟΑ, ΚΟΠ, ΚΟΚ και λοιποί οργανισμοί, η Αστυνομία και οι κύριοι των αρμόδιων Υπουργείων να σκεφτούν καλά πριν πάρουν τις όποιες αποφάσεις σκέφτονται να πάρουν.

Πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν, τα γήπεδα να σφίζουν από κόσμο ή αν θέλουν να καταλήξουν κενά και συγχρόνως ο Κυπριακός αθλητισμός να καταρέει με την πάροδο του χρόνου.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa