ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ ρόλος της ομάδας στο οικονομικό

Ο ρόλος της ομάδας στο οικονομικό

 Κακά τα ψέματα, το αγωνιστικό έχει άμεση σχέση με το οικονομικό. Τα οικονομικά του σωματείου όλο και γίνονται χειρότερα, με τις οφειλές στο κράτος να είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ότι ανέμενε η διοίκηση, με αποτέλεσμα να γίνεται δυσχερέστερο το έργο της.

Bet on Alfa

Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για εξεύρεση οικονομικών πόρων είναι τεράστιες, την ώρα που οι παράγοντες του σωματείου αναμένουν τη στήριξη της ομάδας. Πως; Με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Η τελευταία ήττα από την Αγία Νάπα, είναι αχώνευτη από τον κόσμο και όχι άδικα.

Η διοίκηση ανέμενε ένα τρίτο νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να κάνει το… άνοιγμα στον κόσμο, ζητώντας την βοήθεια του. Δυστυχώς, όμως, η απρόσμενη ήττα τα έφερε όλα τούμπα. Το ηθικό όλων είναι στο ναδίρ και άντε να καλέσεις τον λαό να συνεισφέρει. Πλέον, οι διοικούντες αναμένουν πως, η ομάδα θα μπορέσει απέναντι στον Απόλλωνα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, συμβάλλοντας στην προσπάθειά της για εξεύρεση χρημάτων. Ναι μεν οι παίκτες θέλουν να πληρώνονται στην ώρα τους, θα πρέπει όμως να βοηθήσουν κι αυτοί με την εμφάνισή τους.

Το έχει ανάγκη ο σύλλογος. Ας επανορθώσουν, λοιπόν, στο προσεχές ντέρμπι, δίνοντας χαρά και πάλι στον κόσμο, τον κύριο αιμοδότη του σωματείου.

Autoremarketing

Bet on Alfa