ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣύνθημα αντεπίθεσης, ο κόσμος πιστεύει

Σύνθημα αντεπίθεσης, ο κόσμος πιστεύει

Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ είναι περήφανος και δεν θα τα βάψει μαύρα επειδή η ομάδα του δέχθηκε την ήττα από την Αγία Νάπα. Αυτό, όμως, που περιμένει από τους παίκτες είναι να ευαισθητοποιηθούν, να αντιληφθούν που αγωνίζονται και να τα δώσουν όλα με τον Απόλλωνα, για να επανορθώσουν. Αυτό το μήνυμα έστειλε και η Θύρα 9 στην επίσκεψη μελών της στο «Ηλίας Πούλλος» την Παρασκευή. Θέλησαν να τονώσουν το ηθικό των παικτών και να τους δώσουν το έναυσμα για επάνοδο στις επιτυχίες, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει το ματς της Δευτέρας στο Τσίρειο.

Bet on Alfa

“Αντιπροσωπεία της ΘΥΡΑ 9 παραβρέθηκε χθες στο “Ηλίας Πούλλος” και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης και μεταφέροντας την στήριξη της οργανωμένης μας κερκίδας και σύσσωμου του πράσινου λαού, φτάνει και οι ίδιοι να ανταποδώσουν, τιμώντας τη βαριά φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο”, αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Θύρα 9, στον οποίο υπάρχει και φωτογραφία από την παρουσία τους στο “Ηλίας Πούλλος”.

Η μπάλα, λοιπόν, είναι στα πόδια των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας να επαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ θέλει να δει την ομάδα του να παίζει μπάλα, τους παίκτες να ιδρώνουν τη φανέλα που φοράνε και αν είναι δυνατό να συνοδεύεται η προσπάθεια από νικηφόρο αποτέλεσμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa