ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα δοκίμασε όλα ο Καιάφας

Τα δοκίμασε όλα ο Καιάφας

 

Δοκιμές κάνει κάθε βδομάδα, πριν από τον εκάστοτε αγώνα, ο Κώστας Καϊάφας, αλλά αυτή τη φορά ίσως να έκανε τις περισσότερες. Ο τεχνικός της ομάδας μας, δοκίμασε πολλά πράγματα, τόσο στο σχηματισμό (δυο στην επίθεση, τρεις στην άμυνα), όσο και στα πρόσωπα (νέα, αλλά και παίκτες σε άλλη θέση). Έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του (πλην του τιμωρημένου Μορέιρα) και θέλει να καταλήξει στην καλύτερη ενδεκάδα για το ματς με τον Απόλλωνα.

Bet on Alfa

Είναι γνωστό ότι ο Καϊάφας είναι απρόβλεπτος και δεν αποκλείεται να προκύψουν εκπλήξεις, τη στιγμή που προηγήθηκε η συνάντηση με τον πρόεδρο και εξέφρασε παράπονο για κάποιους παίκτες. Επιλογές έχει, απομένει να διαχειριστεί σωστά το έμψυχο δυναμικό.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν παίκτες που για μεγάλο διάστημα ή καθόλου στην φετινή σεζόν, όσον αφορά στο πρωτάθλημα, δεν ήταν στις βασικές επιλογές. Κυριάκου, Ρούμπιο, Ρόδρι, Σερζίνιο, ακόμη και ο Φυλακτού, θέτουν υποψηφιότητα για να πατήσουν πρώτοι τον χλοοτάπητα του Τσιρείου σταδίου. Επίσης, είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Μαργκάσα από τη μεσαία γραμμή να μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, εξέλιξη που θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Σκαραμοτσίνο.

Πάντως, το σενάριο να παίξουν Σερζίνιο και Ρόδρι μαζί, στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ως ανασταλτικοί μέσοι, φαντάζει πιθανό και ρεαλιστικό. Είναι οι δυο κλασσικοί «κόφτες» που διαθέτει η ομάδας μας και απέναντι στον Απόλλωνα, που μεσοεπιθετικά διαθέτει αρετές, η παρουσία τους φαντάζει ως επιτακτική ανάγκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa