ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣυνεδριάζει το Δ.Σ.: Θα απασχολήσει η νέα ήττα και...

Συνεδριάζει το Δ.Σ.: Θα απασχολήσει η νέα ήττα και το οικονομικό

Την τακτική του συνεδρία έχει το απόγευμα (16:00) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας. Την συνεδρία θα απασχολήσει η νέα ήττα και τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί στην ομάδα. Υπάρχει έντονος προβληματισμός και ενδέχεται να γίνουν συστάσεις στους ποδοσφαιριστές και να αναζητηθούν οι λόγοι που η ομάδα δεν έχει την αναμενόμενη παρουσία.
Παράλληλα, άλλο ένα καυτό θέμα που θα απασχολήσει τα μέλη της διοίκησης είναι το οικονομικό. Το πρόβλημα όλο και μεγαλώνει και η προσπάθεια για εξεύρεση χρημάτων είναι συνεχής.
Οι διοικούντες αναμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν το. άνοιγμα στον κόσμο. Τα αποτελέσματα των τελευταίων δυο εβδομάδων δεν ήταν ευνοϊκά και όπως είναι λογικό ο κόσμος είναι απογοητευμένος και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να του ζητηθεί η βοήθειά του.
Αυτό, όμως, πρέπει να γίνει άμεσα, αφού το οικονομικό πρόβλημα είναι τεράστιο, με το σωματείο να είναι ήδη στον γκρεμό και να αναζητεί τρόπο να εξέλθει απ’ αυτόν. Η ομάδα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της δεν βοηθά την προσπάθεια της διοίκησης στο οικονομικό.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa