ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΛ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ: ". Θα συνεχίσουμε εντεταλμένοι από τα...

Λ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ: “. Θα συνεχίσουμε εντεταλμένοι από τα μέλη της Ομόνοιας, για να την οδηγήσουμε εκεί που αξίζει”

Στον sport-fm μίλησε ο β’ Αντιπρόεδρος του Σωματείου Λάκης Πολυκάρπου, τονίζοντας πως δεν έχει πρόθεση το Δ.Σ να παραιτηθεί.

Bet on Alfa

Για τις διαμαρτυρίες των οργανωμένων οπαδών

“Αυτή η διοίκηση έχει εκλεγεί από την γενική συνέλευση του περασμένου Μαρτίου. Πήρε την εντολή να οδηγήσει την Ομόνοια στη σωτηρία, να καταφέρει να ξεπεράσει τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα για να βαδίσει η ομάδα στην μετέπειτα πορεία της. Στο διάστημα που μεσολάβησε καταφέραμε να περάσουμε όλα τα κριτήρια που βρήκαμε στο δρόμο μας.  Με πολλές δυσκολίες προετοιμάσαμε την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα, έχοντας πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Αυτό δεν ήταν εύκολο. Όλοι στη διοίκηση γνωρίζαμε τι αναλαμβάναμε. Το πράξαμε γιατί στόχος μας ήταν να σώσουμε την Ομόνοια από την τραγική θέση στην οποία βρίσκεται. Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος. Έχουμε αποφασιστικότητα και θέληση να συνεχίσουμε το έργο και να διεκπεραιώσουμε της εντολή της γενικής συνέλευσης. Επομένως, οι οποιεσδήποτε φωνές που έχουν πάρει την μορφή που είδαμε τις τελευταίες μέρες, οι οποιοιδήποτε εκφοβισμοί ή απειλές δεν αγγίζουν τη διοίκηση της Ομόνοιας.  Θα συνεχίσουμε εντεταλμένοι από τα μέλη της Ομόνοιας, για να την οδηγήσουμε εκεί που αξίζει”.

Για το ποσό των 150.000 που πήγε στις οφειλές προς το κράτος

“Η Ομόνοια έχει φανεί συνεπής με τις υποχρεώσεις της. Η Ομόνοια καταφέρνει μέσα σε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες να συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα. Πάλι δώσαμε το παρών μας και πάλι εξυπηρετήσαμε τις υποχρεώσεις μας”.

Για τη θέση της Ομόνοιας, γενικά για τις οφειλές των σωματείων προς το κράτος  

“Είναι γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια, έχουν διαπραχθεί σοβαρά λάθη. Τα σωματεία δεν είδαν με τη σοβαρότητα που έπρεπε το θέμα με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν μεγάλα ποσά και πλέον γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η αποπληρωμή των ποσών. Το κράτος όμως πρέπει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Οι 60 δόσεις δεν επιτρέπουν μια άνεση, ούτε δυνατότητα για να πληρώνονται τακτικά οι υποχρεώσεις. Αν αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων θα βοηθηθεί και το κράτος. Με κάποιες λογικές προσεγγίσεις θα βρεθεί μια λύση για να καλύψουν τις υποχρεώσεις. Τα σωματεία πρέπει να είναι συνεπέστατα ώστε σταδιακά να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα επικρατήσουν καλύτερες σκέψεις για να βοηθήσουν τα σωματεία ούτως ώστε να ξεπεράσουν αυτό το σκόπελο”.

Για τις ενέργειες της διοίκησης για τα κριτήρια Μαρτίου…  

“Η κύρια προσοχή της διοίκησης στρέφεται στο οικονομικό πρόβλημα του σωματείου. Καταρτίστηκε πλάνο από την πρώτη στιγμή. Όταν έχεις πλάνο, σίγουρα δεν μπορείς να το εξυπηρετείς στο βαθμό που θα ήθελες, αφού κάποιες φορές βρίσκεσαι εκτός προγράμματος.  Υπάρχουν τεράστιες υποχρεώσεις σε παλιούς ποδοσφαιριστές, μάνατζερ. Όλα αυτά μας δημιουργούν ανατροπές. Παρόλα αυτά καταφέρνουμε με πολλή προσπάθεια να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Τα μέλη του δ.σ. αφιερώνουν πολύ χρόνο και προσπάθεια. Ο Μάρτιος είναι ο επόμενος στόχος. Συζητούμε στις συνεδρίες το θέμα. Έχουν τεθεί κάτω σκέψεις και προσπαθούμε να δούμε ποια είναι η καλύτερη οδός για να περάσει η ομάδα τα κριτήρια Μαρτίου. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Τον καλούμε να σταθεί δίπλα μας. Στην Ομόνοια υπάρχει διαφάνεια και θέληση να σωθεί το σωματείο. Αυτό το μήνυμα έγινε πιο έντονο. Ο κόσμος δείχνει συσπειρωμένος για να περάσουμε τα κριτήρια. Είμαστε αισιόδοξοι, ότι και πάλι η Ομόνοια θα σταθεί στα πόδια της και θα περάσει τα κριτήρια”.

Autoremarketing

Bet on Alfa