ΑρχικήDaily NewsAς βάλουμε πάνω απ' όλα την Ομόνοια

Aς βάλουμε πάνω απ’ όλα την Ομόνοια

Η κατάσταση στο σωματείο μας για άλλη μια φορά ξέφυγε, έφθασε στα άκρα, με τα γνωστά γεγονότα των περασμένων ημερών. Κρίμα και πάλι κρίμα, για ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ομόνοια.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια ανήκει σε όλους, στο λαό της και θα πρέπει να αφεθούν αυτοί που διοικούν και πήραν εντολή από τα μέλη στην Γενική Συνέλευση, να οδηγήσουν το σωματείο στην σωστή πορεία, με πρώτιστο στόχο την οικονομική του σωτηρία.

Ας ενωθούμε, λοιπόν, όλοι γύρω από το σωματείο μας, την Ομόνοια, για να μπορέσει να πορευθεί με ομόνοια, ώστε σε βάθος χρόνου να σωθεί οικονομικά. Δε νομίζω να έχει κανένα που εκλέγεται στο εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο να θέλει το κακό του σωματείου.

Λάθη πάντα θα γίνονται, όπως σε κάθε τι κάνουμε στη ζωή μας. Φτάνει να υπάρχει ο απαιτούμενος έλεγχος και όταν κάποιοι αντιλαμβάνονται λάθη της διοίκησης να τα επισημαίνουν, με τον σωστό τρόπο. Η κριτική πρέπει να είναι υποβοηθητική προς τα μέλη της διοίκησης χωρίς να προκαλεί μεγαλύτερα προβλήματα.

Το σωματείο βρίσκεται σε συνεχή οικονομικό κλοιό. Η μείωση του προϋπολογισμού ήταν μια κίνηση προς την ορθή κατεύθυνση, όμως, θα πρέπει να γίνουν πολλά για να φθάσει η Ομόνοια εκεί που θα λέμε και πάλι «είμαστε ένα υγιές σωματείο». Άντε, λοιπόν, ας βοηθήσουμε όλοι γιατί όλους μας ενώνει η Ομόνοια.

Autoremarketing

Bet on Alfa