ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΡένος Χατζηβασίλης: "Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έγινε...

Ρένος Χατζηβασίλης: “Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έγινε τίποτα”

Μετά τις καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ Μάριος Χαραλάμπους στην ιστοσελίδα kerkida.net, ότι δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν από την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα, η ιστοσελίδα kerkida.net επικοινώνησε με τον συντονιστή της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Καλαθόσφαιρας της ομάδας μας, Ρένο Χατζηβασίλη, ο οποίος μας ανέφερε τα εξής:

Bet on Alfa

“Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε μικρογεγονότα. Οι υπερβολές πυροδοτούν τις περισσότερες διαμάχες. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους.  Έγιναν μικροεπεισόδια, όμως με την παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης τα πνεύματα ηρέμησαν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έγινε τίποτα. Σαφώς και δεν ήταν σχεδιασμένα τα επεισόδια που έγιναν πολύ πριν αρχίσει το παιχνίδι”.

ΠΗΓΗ

Τι είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ:

“Στην αστυνομική σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη διασφαλίστηκαν τα πάντα. Μάλιστα, πήγαμε στο γήπεδο συνοδευόμενοι  από 5-6 περιπολικά της αστυνομίας. Μόλις φτάσαμε στο γήπεδο, υπήρχαν 10-12 στιούαρτς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπήκαμε μέσα στο γήπεδο και μετά από 10 λεπτά, δεχτήκαμε επίθεση από δεκάδες οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάποιοι από εμάς δεν πρόλαβαν να φύγουν από την κερκίδα και χτυπήθηκαν. Η αστυνομία και οι στιούαρτς, ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν. Μετά από 20 λεπτά ήρθε η ΜΜΑΔ”.

ΠΗΓΗ

 

Autoremarketing

Bet on Alfa