ΑρχικήDaily NewsΗ οδός "Κένετυ" γεννά φασίστες

Η οδός “Κένετυ” γεννά φασίστες

Η ιστοσελίδα μας έγινε ψες αργά το βράδυ δέκτης δεκάδων καταγγελιών από φίλους της ομάδας μας, και όχι μόνο, για επιθέσεις έξω από το οίκημα  του ΑΠΟΕΛ.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα οι καταγγελίες μιλούν για κουκουλοφόρους. οι οποίοι σταματούσαν για αρκετή ώρα διερχόμενα αυτοκίνητα και με την απειλή σιδερολοστών και σπρέυ ζητούσαν από τους περαστικούς να τους πουν ότι είναι Έλληνες και Αποελίστες!!!

Οι θρασύδειλοι νυχτοβάτες δεν δίσταζαν να σταματούν ακόμα και γυναίκες οδηγούς, οι οποίες βρίσκονταν μόνες στο αυτοκίνητο, και να τις απειλούν.

Είναι πραγματικά αξιολύπητοι αυτοί οι ανθρώποι, αν μπορούμε φυσικά να τους χαρακτηρίσουμε ανθρώπους. Πλέον έχουν ξεφύγει από κάθε λογικό πλαίσιο και ζήταμε άμεσα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να λάβουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, προτού είναι αργά.

Υ.Γ  Αγαπητέ κύριε Υπουργέ, μην το ψάχνεις άλλο. Στην Κύπρο υπάρχουν και δρουν ακραία στοιχεία. Είμαστε σίγουροι ότι κάποιους από αυτούς τους γνωρίζεις και προσωπικά.

Γι΄αυτό παρά να τους καλύπτεις κάνε αυτό που προστάζει το σύνταγμα το οποίο ορκίστηκες να υπηρετείς. Διασφάλισε την ασφάλεια των πολιτών και την Δημοκρατία στην Κύπρο.

Δείτε εδώ την αοκλειστική μαρτυρία ενός οδηγού πυ πέρασε ψες απο το οίκημα του ΑΠΟΕΛ

Autoremarketing

Bet on Alfa