ΑρχικήDaily NewsΆρεσε η νέα Εθνική Κύπρου

Άρεσε η νέα Εθνική Κύπρου

Μπορεί ο πήχης να μην ήταν για ψηλά άλματα, μπορεί η Ανδόρα να μην ήταν ο μεγάλος αντίπαλος, αλλά αν λάβουμε υπ’ όψιν το κάζο της Εθνικής Ελλάδας με τα νησιά Φαρόε, κάτι κάναμε καλά ψες στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Αν μπορούσε κάποιος να αποκρυπτογραφήσει τι άλλαξε σε σχέση με το παιχνίδι με το Ισραήλ  ο Πάμπος Χριστοδούλου, θα κατέληγε απλά στο εξής συμπέρασμα:

Εμπιστεύτηκε περισσότερο ποδοσφαιριστές που διψούσαν για το παιχνίδι αυτό και άφησε έξω τις φίρμες τις Εθνικής, που γενικά ήταν λίγο πολύ αδιάφοροι. Ακόμα και στις αλλαγές του προτίμησε νέα παιδιά και νεοεμφανιζόμενους.

Πάντως οφείλουμε να επισημάνουμε την απουσία ποδοσφαιριστών από την ομάδα μας στην Εθνική, την ίδια ώρα που ομάδες όπως η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας έχουν αρχίσει να βάζουν νέα παιδιά στην ομάδα. Αντρέας Μακρής και Λαίφης, Αγγελή αλλά και ποδοσφαιριστές όπως ο Στυλιανού και ο Χάμπος Κυριάκου αποτελούν το μέλλον αυτής της ομάδας.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν την ανάγκη να ξεχωρίσουμε κάποια ταλέντα (είτε αυτά ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας είτε όχι) και να τους δώσουμε ευκαιρίες. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε η διέξοδος αυτή αποτελεί ιδανική επιλογή!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa