ΑρχικήDaily NewsΑναδημοσίευση: Sorry Ιωνά μου...

Αναδημοσίευση: Sorry Ιωνά μου…

Πρωτογενής πηγή: http://sentragoal.philenews.com/article.asp?catid=20088&subid=2&pubid=129900046

Bet on Alfa

Οι Γάλλοι αστυνομικοί πρέπει να είναι καλύτεροι από τους δικούς μας.

Sorry Ιωνά μου, αλλά δεν εξηγείται διαφορετικά. «Σεισμός», λέει στο γαλλικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά από έρευνα για «στημένα» παιχνίδια στη Ligue 2.

Ακόμη λίγο δεν θα υπάρχει χώρος για τους συλληφθέντες. Η «Le Point» αποκάλυψε χθες ότι η γαλλική αστυνομία «φόρεσε» χειροπέδες σε προπονητή ομάδας της πρώτης κατηγορίας και προέδρους συλλόγων.

Μέσα είναι ο Πατρίς Γκαράντε, προπονητής της Καέν αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας, Ζαν-Φρανσουά Φορτίν, καθώς και ο τεχνικός της Ντιζόν, Ολιβιέ Νταλ’ Όλιο. Συνελήφθησαν επίσης ο πρόεδρος της Νιμ, Ζαν-Μαρκ Κονράντ και πολλοί άλλοι μικρότερου εκτοπίσματος

Ήθελαν λέει να κρατήσουν στη 2η κατηγορία της Γαλλίας τη Νιμ. Κι «έστησαν» τρία ματς (Ντιζόν – Νιμ 5-1, Ανζέ – Νιμ 2-3 και Καέν-Νιμ 1-1). Χαράς το πράμα!

Εδώ σε άλλες χώρες (ονόματα δεν λέμε…) όταν θέλουν να κρατήσουν μία ομάδα στην κατηγορία, «στήνουν» το μισό πρωτάθλημα και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός!

Κι αυτοί οι Γάλλοι δεν έχουν τον Θεό τους. Μπαγλάρωσαν, λέει, τον πρόεδρο της Μαρσέιγ, Βανσάν Λαμπρίν, τον γενικό διευθυντή και πρώην διοικητικούς παράγοντες του συλλόγου, για απάτες και παράνομες προμήθειες σε μετεγγραφές.

Σε κάποιες άλλες χώρες -και όχι τη Γαλλία- αν ήταν να μπαίνουν φυλακή όσοι έκαναν απάτες κι έπαιρναν παράνομες προμήθειες από μετεγγραφές, οι φυλακές θα έπρεπε να είναι χωρητικότητας του… ΓΣΠ.

Κι αυτοί οι Γάλλοι δεν έχουν τον Θεό τους. Μπαγλάρωσαν, λέει, τον πρόεδρο της Μαρσέιγ, Βανσάν Λαμπρίν

Autoremarketing

Bet on Alfa