ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛLive Streaming, ο αγώνας της ομάδας φούτσαλ με αντίπαλο...

Live Streaming, ο αγώνας της ομάδας φούτσαλ με αντίπαλο την Αραράτ

Ζωντανά μέσω του Live Streaming του Σωματείου μας – για όσους φίλους του Σωματείου μας δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών τους στο γήπεδο – θα προβληθεί η αναμέτρηση της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο την Αραράτ, που θα διεξαχθεί αύριο (20/11), στις 20:30, στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το Live Streaming θα προσφέρεται δωρεάν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου μας, σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, πατώντας το εικονίδιο «OMONOIA live streaming», που βρίσκεται κάτω από τις κύριες ειδήσεις (ενδεικτική η φωτογραφία που επισυνάπτεται).
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που το Σωματείο μας θα μεταδώσει ζωντανά και δωρεάν μέσω Live Streaming αναμέτρηση της ομάδας φούτσαλ. Η προηγούμενη μετάδοση (στο αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση) συνοδεύτηκε με ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Την προηγούμενη μετάδοση παρακολούθησαν περισσότεροι από 1100 μοναδικοί επισκέπτες, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί η προβολή της μόλις δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, λόγω του ότι είχε τεθεί σε δοκιμαστική βάση. Η προσπάθεια είναι όπως αναβαθμίζεται συνεχώς το προϊόν που προσφέρεται στον απαιτητικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
* Χορηγός της μετάδοσης μέσω Live Streaming είναι τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου.
*Ως ένδειξη σεβασμού σε αυτή την προσπάθεια που κάνει το Σωματείο μας, να μεταδίδει δηλαδή ζωντανά τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο Futsal, το ΟΜΟΝΟΙΑ 24 αποφάσισε να μην μεταδώσει ζωντανά με Live Block τον αυριανό αγώνα. Καλούμε λοιπόν  όλους τους φίλους της ομάδας μας να ενημερώνονται από του επίσημο Live Streaming του Σωματείου μας, για τον αγώνα.
Autoremarketing

Bet on Alfa