ΑρχικήOFF THE RECORDΑναδημοσίευση: Οπαδός της Μπενφίκα ζητά πίσω τον Μορέϊρα!

Αναδημοσίευση: Οπαδός της Μπενφίκα ζητά πίσω τον Μορέϊρα!

 Πηγή:balla.com.cy

Bet on Alfa

Μπορεί η Μπενφίκα να τα πηγαίνει περίφημα στην Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας όντας πρώτη στην βαθμολογία με μόλις μια ήττα σε 10 αγώνες όμως ένας φίλος των Αετών της Λισαβόνας δεν ξεχνάει τον Ζοσέ Μορέιρα και ζητάει την επιστροφή του με επιστολή προς την διοίκηση της ομάδας!

Συγκεκριμένα ο εν λόγω οπαδός με επιστολή του σε οπαδικό σαιτ της Μπενφίκα εκφράζει την αγάπη του προς τον πορτιέρο της Ομόνοιας θεωρώντας τον ως έναν από τους παίκτες σύμβολα της πορτογαλικής ομάδας και ζητάει από τον πρόεδρο να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να επιστρέψει είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής.

Αν και ο Ζοσέ τους τελευταίους δύο μήνες είναι παροπλισμένος από τους αγώνες του τριφυλλιού στην Πορτογαλία δεν τον ξεχνούν και ακόμη είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της Μπενφίκα με την οποία έφτιαξε το όνομα του και κέρδισε τίτλους στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά η επιστολή του οπαδού της Μπενφίκα:

Δείτε εδώ το λινκ της επιστολής.

“Θέλουμε τον Ζοσέ Μορέιρα πίσω!

Θέλω να δημοσιοποιήσω το αίτημα μου προς τον πρόεδρο της Μπενφίκα ούτως ώστε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει ο Ζοσέ Μορείρα στον σύλλογο. Η πόρτα πρέπει να είναι πάντα ανοιχτή, όταν θελήσει να επιστρέψει.

Ο Ζοσέ ήταν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της γενιάς όμως κάποια προβλήματα τραυματισμών και ο έντονος ανταγωνισμός δεν του επέτρεψε να κάνει μια πιο λαμπρή καριέρα. Ήταν παρών και έπαιξε σημαντικό ρόλο στα πρωταθλήματα του 2005 και του 2010.

Για μένα είναι ένας από τους παίκτες-σύμβολα της Μπενφίκα και αξίζει να επιστρέψει στην ομάδα μας είτε ως παίκτης είτε ως πρώτος προπονητής ή προπονητής τερματοφυλάκων!

Περάστε αυτό το μήνυμα και σε άλλα μπλογκ των φίλων της Μπενφίκα για να κινητοποιηθεί ο κόσμος και να το μάθει και ο ίδιος ο Ζοσέ.

Μπενφίκα πάντα”

Autoremarketing

Bet on Alfa