ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα' ναι (επιτέλους) η καλή της

Να’ ναι (επιτέλους) η καλή της

Εμφάνιση αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της αναζητεί απεγνωσμένα από την αρχή του πρωταθλήματος η Ομόνοια. Και στα παιχνίδια που η ομάδα μας έφθασε στη νίκη, δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση. Ίσως η καλύτερη παρουσία, κατά διαστήματα, να ήταν στο πρώτο ματς με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.
Ας ευχηθούμε ότι αυτή τη φορά, στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ, να’ ναι η καλή της! Να συνδυάσει καλή παρουσία, με θετικό αποτέλεσμα. Αν μπορούν να το κάνουν πράξη οι παίκτες, με τη συμβολή πάντοτε του προπονητή, είναι κάτι που θα δείξει το γήπεδο. Άλλωστε, καθρέφτης είναι ο αγωνιστικός χώρος.
Ο προϋπολογισμός της Ομόνοιας δεν είναι κατώτερος άλλων ομάδων, αντιθέτως είναι από τους πιο ψηλούς. Αν εξαιρέσεις 2-3 ομάδες, ακολουθεί η Ομόνοια, όμως το ποδόσφαιρο που απέδωσε έως τώρα η ομάδα είναι δυσανάλογο. Άντε, λοιπόν, να δικαιώσουν οι ποδοσφαιριστές την παρουσία τους σ’ ένα μεγάλο σύλλογο, που μπορεί να έχει τα προβλήματά τους, όμως, υπάρχουν απαιτήσεις.
Ο κόσμος της Ομόνοιας θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει μπάλα, με την παρουσία της να τον ξεσηκώνει στην εξέδρα, προσδοκώντας βεβαίως και στο θετικό αποτέλεσμα. Ο πρώτος που το γνωρίζει και το έζησε είναι ο προπονητής μας και θα πρέπει να το περάσει στην ομάδα, να το εμπεδώσει στους παίκτες και να τους εμπνεύσει. Ας ευχηθούμε ότι έφθασε η στιγμή η Ομόνοια να παίξει μπάλα και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει το ματς με την ΑΕΛ.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa