ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑναδημοσιεύση: Τους πίστεψε, του το ανταπέδωσαν

Αναδημοσιεύση: Τους πίστεψε, του το ανταπέδωσαν

Πηγή: http://sentragoal.philenews.com/

Bet on Alfa

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τους πιστεύει. Άλλωστε αν ίσχυε το αντίθετο, δεν θα τους έφερνε στην ομάδα του. Ο Κώστας Καϊάφας σε συνέντευξή του στο «Goal» στις 12 Οκτωβρίου ήταν κάθετος πως «θα έρθει η ώρα τους, θα το δείτε».

Αυτό είχε τονίσει για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα του ή, αν θέλετε, τους πιο νέους σε ηλικία, αφού, όπως είπε και ο Κύπριος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το προχθεσινό ματς, «δεν είναι νεαροί, αλλά έτοιμοι παίκτες».

Δημητρίου, Φυλακτού, Οικονομίδης, Ρούμπιο. Τέσσερις ποδοσφαιριστές, των οποίων η ηλικία κυμαίνεται από 21 έως 24 χρονών. Και οι τέσσερις στο αρχικό σχήμα προχθές, δικαιώνοντας την επιλογή του προπονητή τους.

Ο Καϊάφας δεν δίστασε να ρίξει σ’ έναν αγώνα, μάλιστα ντέρμπι, τέσσερις νέους σε ηλικία παίκτες. Αφού έκρινε πως κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων, σ’ αυτή τη χρονική περίοδο τουλάχιστον, ενώ υπήρχαν και τραυματισμοί, νάσου, λέει, η ευκαιρία.

Μάλιστα, αν κρίνουμε από την απόδοσή τους, σε σχέση με τι έδωσαν άλλοι παίκτες σε προηγούμενα ματς, σίγουρα ο τεχνικός των πρασίνων άργησε κιόλας να τους εμπιστευθεί θέση στο αρχικό σχήμα. Όμως, κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Τότε, στη συνέντευξή του στο «Goal», ο Καϊάφας είχε επισημάνει ακόμη: «Μόνο και μόνο ότι είναι στο ρόστερ της Ομόνοιας θα πρέπει να ευχαριστούν τον Θεό. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να παίξουν σε μια μεγάλη, ανταγωνιστική ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους.

Ξέρουν σε ποια ομάδα είναι και με τον τρόπο που δουλεύουν και συμπεριφέρονται νομίζω έχουν αντιληφθεί το μεγαλείο της και αναμένουν την ευκαιρία τους». Οι νεαροί άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά, απομένει να έχουν και συνέχεια στην απόδοσή τους.

Πλέον, βάζουν δύσκολα στον προπονητή τους, ενόψει και του νέου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Πάντως, ο Καϊάφας παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει χρόνο σ’ αυτούς που «διψούν» για μπάλα και δεν θα σταθεί σε ονόματα ή συμβόλαια.

Autoremarketing

Bet on Alfa