ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑ.Δημητρίου: "Ο Ποτέ δεσμεύεται με την ομάδα μέχρι το...

Α.Δημητρίου: “Ο Ποτέ δεσμεύεται με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016”

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο στου Sport-fm έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Σωματείου μας Αντρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

“Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία στους παίκτες και στον κόσμο. Ήταν μια σημαντική νίκη από όλες στις πλευρές, μας δίνει ανάσες τόσο αγωνιστικά όσο και για τον μεγαλύτερο αγώνα, αυτόν του οικονομικού. Αυτό που κρατάμε από την εμφάνιση της ομάδας είναι η επιβεβαίωση ότι αυτό που θέλει ο κόσμος είναι το πάθος και η δίψα αλλά και η διάθεση να τα δώσουν όλα για να τιμήσουν την φανέλα της Ομόνοιας. Ο κόσμος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα χειροκροτούσε καθώς η ομάδα είχε αυτά τα στοιχεία. Η διάθεση του κόσμου έχει αλλάξει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα ή ότι έχουν διαγραφεί οι προηγούμενες εμφανίσεις. Δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση, σημασία έχει να σταθεροποιηθούμε σε ψηλά επίπεδα. Υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία των νεαρών όμως χρειάζεται να έχουμε συνέχεια” είπε αρχικά ο κ. Δημητρίου.

Για την παρουσία των νεαρών
“Αν κάποιος μπορεί να θεωρήσει την επιλογή του προπονητή τολμηρή κίνηση είναι διαφορετικό. Τα παιδιά αυτά είναι μέλη του ρόστερ, πήραν την ευκαιρία και την άρπαξαν από τα μαλλιά. Το είπε ο προπονητής ότι είναι παίκτες έτοιμοι. Το μήνυμα που πήγε σε όλους τους παίκτες είναι ότι δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση. Για να συνδέσεις το όνομα σου με αυτή την ομάδα πρέπει να έχεις μεγάλη πορεία σε καλό επίπεδο. Σκύβουμε το κεφάλι, δουλεύουμε και αφιερώνουμε μεγάλο μέρος της προσπάθειας στο οικονομικό κομμάτι που κρατά την ομάδα σε αρκετούς τομείς πίσω”.

Για τον Ποτέ
“Ήταν μια απόλυτα σωστή επιλογή για την θέση στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή η επιλογή έγινε μετά από αρκετή μελέτη και προσπάθεια και ήταν από τις κορυφαίες επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Μετά από μια διαδικασία που φάνηκε ότι θα ναυαγούσε τελικά έκλεισε και είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το κυπριακό πρωτάθλημα για την γραμμή κρούσης. Το πρώτο γκολ προήλθε από ενέργεια του Οικονομιδη που κέρδισε το πέναλτι και το έβαλε ο ποτέ. Ακολούθως ο Ασίς έδωσε στον Ποτέ έτοιμο γκολ, είναι ομαδική η δουλειά όμως ο Ποτέ έχει το γκολ, ξέρει που και πώς να κινηθεί και δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη. Χρειάζεται και συμβολή και άλλων ποδοσφαιριστών στο γκολ και οι παίκτες που τον πλαισιώνουν θα αρχίσουν και αυτοί σιγά, σιγά να σκοράρουν”.

“Ο Ποτέ δεσμεύεται με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016”.

Τώρα το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, πως έχουν τα αγωνιστικά δεδομένα
“Θα δούμε τον Στεπάνοφ σε ποια κατάσταση θα είναι και κατά πόσον θα προλάβει. Ο Χάρης Κυριάκου αναμένεται να μπει σ κανονικούς ρυθμούς, ο Σερτζίνιο αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Λομπιανίτζε θα είναι έτοιμος. Ο Ρούμπιο αντικαταστάθηκε επειδή ήταν θέμα κούρασης, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, συνεπώς θα περιμένουμε για τον Στεπάνοφ, τον Σερτζίνιο και για τους Λομπιανίτζε και Κυριάκου, οι δυο τελευταίο μάλλον θα είναι έτοιμοι”.

Για το οικονομικό
“Είναι μια σημαντική διάσκεψη η αυριανή. Έγινε αρκετή ετοιμασία για το περιεχόμενο της, ουσιαστικά θα παρατεθούν τα οικονομικά δεδομένα έξι μήνες μετά από την ανάληψη της ηγεσίας από το νυν διοικητικό συμβούλιο. Το μήνυμα που θα σταλεί πέραν από το γεγονός ότι θα μάθει ο κόσμος κάποια σημαντικά οικονομικά στοιχεία είναι ότι το διοικητικό συμβούλιο θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να φέρει έσοδα στο σωματείο και να μπορέσει να ρυθμίσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το έλλειμμα που θα υπάρξει στο τέλος της σεζόν που θα αφορά παλιά χρέη και όχι την υφιστάμενο προϋπολογισμό. Παράλληλα η διοίκηση θα ζητήσει και από τον κόσμο να κάνει ότι μπορεί μέσα από κάποια πράγμα που προωθούνται”.

“Προσωπικά το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να είναι δυνατός, να είναι δίπλα στην ομάδα και θα χρειαστούμε πολλές αντοχές στις δύσκολες στιγμές που περνάμε και θα περάσουμε”.

Autoremarketing

Bet on Alfa