ΑρχικήUncategorizedΔεν τα μάσησε ο Σεραφείμ για τις Χαλεπιανές αλλά......

Δεν τα μάσησε ο Σεραφείμ για τις Χαλεπιανές αλλά… υπάρχουν ερωτήματα…

Δεν μάσησε τα λόγια του ο πρόεδρος Σεραφείμ για το θέμα των Χαλεπιανών ανκαι υπάρχουν ακόμα κενά που χρήζουν διευκρινήσεων.

Bet on Alfa

Επανέλαβε την πάγια θέση του ότι οι Χαλεπιανές αποκτήθηκαν με προοπτική να χρησιμοποιηθούν προς όφελος της ΟΜΟΝΙΟΑΣ.

Παρέθεσε και νούμερα για το κόστος απόκτησης αλλά και για την αξία της γης το 2008 και σήμερα.

Είπε ότι σήμερα οι Χαλεπιανές είναι φεσωμένες για 11 εκ ευρώ ποσό που ισούται με την εμπορική τους αξία άρα στην ουσία δεν έχουν αξία λόγω της πτώσης των τιμών.

Εκείνο που δεν μας είπε είναι από ποιους αγοράστηκαν, με ποιο τρόπο ήταν προς όφελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ποιοι και με ποιο τρόπο καταχρέωσαν το εν λόγω ακίνητο. Ακόμα πληρώνεται δόση για το δάνειο και από ποιους;

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα όσα λέγονταν στις Γενικές Συνελέυσεις του σωματείου για το θέμα άλλαζαν κατά καιρούς.

Επί Δώρου Σεραφείμ πριν αποχωρήσει το 2008, η ελέγκτρια του σωματείου και ο ίδιος έλεγαν ότι το ακίνητο είναι για την  ΟΜΟΝΟΙΑ . Η ελέγκτρια μας εξηγούσε ότι δεν φαίνεται στο όνομα του σωματείου  για να προστατευτεί το σωματείο και το ακίνητο.

Επί Μιλτιάδη Νεοφύτου μας έλεγαν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έδωσε ποτέ χρήματα για το ακίνητο και άρα δεν της ανήκει και ότι δεν υπήρχε προοπτική για γήπεδο.

Το 2012 η ελέγκτρια του σωματείου είπε στην Γενική Συνέλευση ότι ο πρόεδρος Μιλτιάδης Νεοφύτου χάρισε στο σωματείο €5 εκ. από τα οφειλόμενα προς αυτόν. Έτσι, το χρέος από €18 εκ. που ήταν τον Μάη του ’11, μειώθηκε τον Μάη του ’12 στα €13. Προκύπτει εκ των υστέρων ότι συνάφθηκε δάνειο με ιδιώτες με εξασφάλιση τις Χαλεπιανές και τα χρήματα πήγαν στον πρώην πρόεδρο.

Άρα διερωτάται ο κάθε ένας ποιοι έδωσαν τα χρήματα ως δάνειο τότε;

Γνώριζε τότε το Δ.Σ. αυτή την ενέργεια δοθέντος ότι οι Χαλεπιανές ουδέποτε ήταν περιουσιακό στοιχείο του σωματείου άρα δεν χρειαζόταν η ενημέρωση ή η έγκριση του εκάστοτε Δ.Σ. για να ληφθούν αποφάσεις για τις Χαλεπιανές;

Αν δεν γνώριζε το Δ.Σ. ποιοι γνώριζαν για το δάνειο;

Τελικά ποιοι είναι πίσω από τις Χαλεπιανές;

Ο Σεραφείμ έλεγε ότι  ήταν πάντα προς όφελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Μιλτιάδης έλεγε ότι δεν πλήρωσε σεντ για αυτές η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν της ανήκουν.

Η ελέγκτρια του σωματείου ουδέποτε αποκάλυψε τους πραγματικούς ιδιοκτήτες.

Αφού ο πρόεδρος λέει ότι εάν δεν χαραμίζονταν οι Χαλεπιανές σήμερα θα αξιοποιούνταν προς όφελος του σωματείου και άρα δεν θα είμασταν στα πρόθυρα χρεοκοπίας,  (και έχει δίκαιο) δεν πρέπει κάποιος να απαντήσει και τα πιο πάνω ερωτήματα;

Στο τέλος της ημέρας ανήκουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ οι Χαλεπιανές ή όχι;

 

Autoremarketing

Bet on Alfa