ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔημητρίου: "Να δείξουν ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα...

Δημητρίου: “Να δείξουν ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Φιλοξενούμενος στον sport-fm ήταν πριν λίγο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Σωματείου μας, ο Αντρέας Δημητρίου που μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής.

Bet on Alfa

“Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες κι εμείς θέλουμε να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και μέσα από τους τρεις βαθμούς που θα προκύψουν από ενδεχόμενη νίκη θα βελτιώσουν την βαθμολογική μας θέση ενώ γνωρίζουμε τι θα δώσει τυχόν νίκη στην ψυχολογία. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια για ομάδες σαν την δική μας που χτίστηκε από το μηδέν είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα και σαν μονάδες. Έχουμε ισχυρό κίνητρο για τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο που την δικαιούται” είπε αρχικά.

“Μια νίκη θα μας δώσει μόνο θετικά όμως άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Η ουσία είναι τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Από την περασμένη Δευτέρα που άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι υπάρχει μεγάλη αφοσίωση. Βοήθησε σημαντικά η νίκη επί της ΑΕΛ και εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως κρίνουμε εμείς ότι πρέπει να παρουσιαστούμε”.

**«Αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους παίκτες, για παίκτες με προσωπικότητα που θέλουν να είναι νικητές και πρωταγωνιστές. Περιμένουμε να δούμε από τους παίκτες ότι αξίζει να φορούν αυτή την φανέλα. Αν βγάλουν την ψυχή τους στο γήπεδο τότες θα πάρουν και το χειροκρότημα, εμείς είμαστε δίπλα τους κόσμος και διοίκηση».


Για του Σερτζίνιο και Λομπιανίτζε

“Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους όμως υπάρχει η προπόνηση η σημερινή που θα είναι καθοριστική και για τους δυο. Ο Λομπιανίτζε χθες έκανε ατομικό στο γήπεδο. Ο Σερτζίνιο μπήκε κανονικά πριν δυο μέρες όμως ένιωσε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να συνεχίσει το ατομικό του. Ο νεαρός Ανδρέας Παναγιώτου είναι σίγουρα εκτός”.

“Η προπώληση κυμαίνεται σε καλύτερα επίπεδα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια όμως δεν είναι στα επίπεδα των αγώνων των δυο ομάδων των προηγούμενων χρόνων”.

Για το οικονομικό και τις προσπάθειες για σύναψη δανείου
“Συνεχίζονται οι προσπάθειες για σύναψη δανείου για αν αποπληρωθούν κάποιες άμεσες οφειλές και να μετατρέψει την κατάσταση σε διαχειρίσιμη. Η διοίκηση ζητά πέντε πράγματα από τον κόσμο. Να δίνει το παρόν του σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, περίπου κάθε 15 μέρες. Το δεύτερο είναι να αγοράσουν έστω και έναν λαχνό οικονομικής ενίσχυση. Το τρίτο να αγοράζει ο κόσμος τα προϊόντα του σωματείου, το τέταρτο είναι ο Χριστουγεννιάτικος χορός με καλεσμένο τον Δημήτρη Μπάση και το πέμπτο αφορά μόνο τους κατόχους των premiumseasonticket και έχει να κάνει με το πρόγραμμα δυο συν ένα χρόνια που σύντομα θα επεξηγηθεί στον κόσμο”.

Autoremarketing

Bet on Alfa