ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠολλά τα ερωτηματικά, ο τελικός λόγος στον Coach

Πολλά τα ερωτηματικά, ο τελικός λόγος στον Coach

Είναι πραγματικά μεγάλη η απορία του κόσμου της ομάδας μας ποια θα είναι η ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο επερχόμενο ντέρπι με το Αποέλ αυτή την Κυριακή.

Bet on Alfa

Το κυριότερο ερώτημα που μπαίνει είναι αν θα παραταχθούμε όπως με το παιχνίδι της ΑΕΛ ή αν θα επανέλθουμε στους παλιούς σχηματισμούς. Γιατι το λέμε αυτό; Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με την ΑΕΛ ο προπονητής προχώρησε σε αλλαγές, είτε λόγω ανετοιμότητας κάποιων παικτών, είτε λόγω τραυματισμών τους. Και στο τέλος της ημέρας έπαιξαν νεαροί στο χώρο του κέντρου για πρώτη φορά και με πολύ καλή παρουσία μάλιστα.

Πέραν όμως του κέντρου, που ίσως δούμε έναν εκ των δύο που έπαιξαν με ΑΕΛ και ο λόγος για τον Οικονομίδη, αφού Σερτζίνιο μάλλον δεν προλαμβαίνει, στα άκρα της επίθεσης παραμένουν πολλά ερωτηματικά με το αν ο προπονητής μας, θα επανέλθει στο δίδυμο Ράμος, Φοφανά ή αν θα βασιστεί στους ανεβασμένους Κιρμ και Ρούμπιο.

Όσο για την άμυνα επιλογές υπάρχουν με μόνο αμφιλεγόμενο για το ντέρπι, τον Γεωργιανό άσσο Λομπζιανίτσε, που ακόμη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις και δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του. Στο δεξί άκρο έχουμε Χάρη και Δημητρίου με τον τελευταίο να δείχνει αρκετές αρετές στο ματς με την ΑΕΛ, σε μια θέση όχι και πολύ γνώριμη για αυτόν. Δεδομένο έχουμε και το ότι επανέρχεται ο Στεπάνοφ δίπλα στον Ακουισταπάτσε που ίσως μετακινήσει τον Σκαραμοτσίνο αριστερά και αυτός με την σειρά του τον Μαργκάσα στο κέντρο. Τερματοφύλακα χωρίς να κρατάμε και όρκο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μορέιρα.

Ασίς και Ποτέ θεωρούμε πως δεν θα μετακινηθούν ποτέ αφού είναι σε πάρα πολύ καλή φόρμα και ηγετικές μορφές της ομάδας.

Όσα όμως και να πούμε την τελική απόφαση θα την πάρει ο coach. Φτάνει όσοι ποδοσφαιριστές μας  κληθούν να παίξουν, να αμυνθούν σαν λιοντάρια και να σκοράρουν σαν κανόνια.

Autoremarketing

Bet on Alfa