ΑρχικήDaily NewsΣύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων!!!

Σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων!!!

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από το αυριανό μαγάλο ντέρμπυ ανάμεσα στην ομάδα μας και τον αιώνιο μας αντίπαλο, το ΑΠΟΕΛ. Ένας αγώνας που δεν είναι απλά ποδοσφαιρικός. Γιατί στην πραγματικότητα στο αυριανό παιχνίδι, αλλά και σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ, δεν διακυβεύονται απλά τρείς βαθμοί.

Bet on Alfa

Κάθε αιώνιο ντέρμπυ είναι σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων. Δύο κόσμων που απέχουν μίλια ο ένας από τον άλλο. Συγκρούεται το καλό με το κακό, το δίκαιο με το άδικο, το αδικημένο με το ευμοούμενο.

Κακά τα ψέματα η ιστορία των δύο ομάδων είναι εκεί και κανένας δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Από την μια τα πρωταθλήματα στα χαρτιά, η κατάργηση της διαβάθμισής, τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα για το πραξικόπημα του 1974 και από την άλλη ο διαχρονικός κατατρεγμός από τους λογής – λογής διαιτητές αλλά και από την ίδια τη ΚΟΠ και η αυταπάρνηση κάποιων ανθρώπων που δεν σκέφτηκαν στιγμή να απαρνηθούν τα “πιστεύω” τους.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν,κάθε νίκη απέναντι στον αιώνιο είναι μια γροθιά στο κατεστημένο. Ένα κατεστημένο για το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ, αποτελεί ανέκαθεν τον εφιάλτη. Γι΄αυτό τον λόγο θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι.

Για να τους υπενθυμίσουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της είναι εδώ και παρόλα τα προβλήματα της παραμένει ο φόβος και ο τρόμος του κατεστημένου στον Κυπριακό αθλητισμό και όχι μόνο!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa