ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑπάντηση Δημητρίου: "Έχει σημασία αν φώναξαν 15 χιλιάδες ή...

Απάντηση Δημητρίου: “Έχει σημασία αν φώναξαν 15 χιλιάδες ή 6 χιλιάδες;”

Απάντηση στα όσα είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στον sport-fm έδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου Αντρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

“Επειδή ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ μπήκε σε ξένα χωράφια μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε το ίδιο. Ας ξεκινήσει από τα βασικά η επικοινωνιακή πολιτική του ΑΠΟΕΛ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας καταδίκασε τη ρατσιστική συμπεριφορά, ο εκπρόσωπος τύπου μας είπε δεν άκουσε κάτι για την ρατσιστική επίθεση. Έχει σημασία αν φώναξαν 15 χιλιάδες ή 6 χιλιάδες;. Αυτό είναι το πρόβλημα; Οι ρατσιστικές ιαχές δεν προέρχονταν μόνο από τη νότια αλλά και από τις τρεις κερκίδες του ΑΠΟΕΛ.
Θυμίζω ότι το ΑΠΟΕΛ τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του. Σημειώνω επίσης με απογοήτευση ότι για το γεγονός αυτό η λύση του διαιτητή για αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά ήταν να δείξει κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας. Αποτελεί και είναι  ντροπή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο αυτή η συμπεριφορά και ελπίζουμε ο παρατηρητής του αγώνα να κατέγραψε το γεγονός. Η μοναδική περίπτωση να μην είδε και να μην άκουσε  ήταν αν καθόταν δίπλα στον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ που δεν άκουσε ή αν έφυγε από το γήπεδο. 
Είναι αστείο τα υβριστικά συνθήματα να συγκρίνονται με τη ρατσιστική συμπεριφορά.  Για 90 λεπτά οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ύβριζαν προπονητή μας και την οικογένεια του αλλά αυτό επαναλαμβάνω δεν συγκρίνεται με τη ρατσιστική συμπεριφορά”.
Κλείνοντας:”Μας στενοχωρεί πάρα πολύ που χάσαμε, δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, που προήλθε από αστοχία και ένα λάθος στη φάση που δεχθήκαμε γκολ. Είμαστε μία καλή ομάδα συνεχίσαμε  από εκεί που μείναμε από το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Νιώσαμε πολύ όμορφα με τα νεαρά παιδιά μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους Ήταν λάθος απόφαση να παίξουμε με 10 ποδοσφαιριστές. Είναι πάρα πολύ καλός διαιτητής ο Μασιάς, ίσως όμως σε εκείνη τη φάση να έκανε λάθος και παίξαμε με 10 για 20 λεπτά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε με ίσοις όροις το ντέρμπι”.

Δείτε τις δηλώσεις Πετεβίνου εδώ

Autoremarketing

Bet on Alfa