ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Πετεβίνος σε ρόλο Χατζηλιασή

Ο Πετεβίνος σε ρόλο Χατζηλιασή

Την περασμένη Τρίτη οι του ΑΠΟΕΛ έκαναν μαθήματα φιλοξενείας και αποδοσχής της διαφορετικότητας όταν φιλοξένησαν στην Κύπρο την Μπαρτσελόνα, για τους ομίλους του Champions League. Λίγες ημέρες μόνο μετά φανέρωσαν γι’ ακόμα μια φορά το πραμγατικό τους πρόσωπο.

Bet on Alfa

Δεν αναφερόμαστε βέβαια για την μερίδα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ που εξαπέλυσε την ρατσιστική επίθεση χθες στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Μίκαελ Ποτέ. Αυτούς τους γνωρίζουμε από πρώτο χέρι και ξέρουμε το ποιόν τους.

Αναφερόμαστε αποκλειστικά στον εκπρόσωπο επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, ο οποίος έτρεξε να τους δικαιολογήσει.

Πραγματικά κύριε Πετεβίνο από ένα άνθρωπο νεαρό, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν ως αθλητικογράφος, δεν περιμέναμε να προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο.

Δεν μιλάμε για μια αμφισβητούμενη φάση εδώ κύριε Πετεβίνο. Δεν μιλάμε για πέναλτι και οφσάϊντ, Μιλάμε για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Πραγματικά μόνο ντροπή προκαλούν οι δηλώσεις σας.

Τέτοιες ενέργειες όπως αυτές του Νεκτάριου Πετεβίνου δίνουν απλά και μόνο άλλοθι, σε όλους αυτούς που σπέρνουν τον Ρατσισμό, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο τα γήπεδα.

Διαβάστε τις χθεσινές δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου:

“Φαίνεται ότι η λογική της υπερβολής είναι κάτι που εκφράζει πάντα την επικοινωνιακή πολιτική της Ομόνοιας. Δεν βρήκαν κάτι να πουν για τη διαιτησία και ανήγαγαν σε μέγα θέμα αυτό που οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι άκουσαν απο 15,000 κόσμο. Αυτό είναι ακριβώς που σε κάνει να διερωτάσαι αν πράγματι συμβαίνουν αυτά στα οποία αναφέρονται. Ακόμα και αν συνέβη ένα μεμονωμένο περιστατικό που εμείς δεν διαπιστώνουμε, αφού δεν ακούσαμε, αλλά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας άκουσε απο …15,000 κόσμο, ο Ποτέ τιμωρήθηκε για την υπερβολή του, μετά απο τρεις συνεχόμενες περιπτώσεις που προκλητικά προς την κερκίδα έκανε κάτι που δεν συνηθίσαμε να βλέπουμε στα γήπεδα. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ έχουμε συγκεκριμένη και συνεχόμενη πολιτική και έχουμε μάλιστα δεχτεί και συγχαρητήρια απο την Fare ως ομάδα για την αντιρατσιστικη μας δράση”. 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa