clue

Τότε δεν έδωσαν δεύτερη κίτρινη στον Μαρσίνιο (βίντεο)

Άλλη αντιμετώπιση στους παίκτες μας και άλλη αντιμετώπιση των παικτών του Αποέλ. Εμείς το λέμε γιατι δεν μας τρώει ο κομπλεξισμός, όπως πολλοί θα πουν, αλλά γιατι έχουμε αποδείξεις.

Να θυμίσουμε σε αγώνα μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ στις 22 Ιανουαρίου 2011 ο Μαρσίνιο πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στο 60΄ και πανηγυρίζει μπροστά στην κερκίδα των οργανωμένων μας υποδεικνύοντας τους να σιωπήσουν, βάζοντας το χέρι του στο στόμα. Δεν δέχεται κίτρινη κάρτα και το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ήταν ήδη χρεωμένος με κίτρινη από το 7΄ λεπτό του αγώνος.

Είπαμε διαφορετική αντιμετώπιση εμείς διαφορετική των παικτών του Αποέλ. Χθές με τόση ευκολία έδωσε κίτρινη στον Ποτέ ενώ δεχόνταν φραστική επίθεση από πολλούς οπαδούς του Αποέλ και αντέδρασε. Απλά για να δείτε στο συγκεκριμμένο αγώνα ο Εσπασαντίν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη στο 72΄ και η ομάδα μας έπαιζε στο υπόλοιπο του αγώνα με δέκα παίκτες. Κάτι παρόμιο και χθες με τόση ευκολία δίνει δεύτερη κίτρινη στον Χάρη Κυριάκου σε μία φάση που ακουμπά την μπάλα με το χέρι, όμως από κοντινή απόσταση.

Δείτε την χειρονομία του Μαρσίνιο στο παρακάτω βίντεο (στο 1΄40΄):


ΣΧΕΤΙΚΑ

Το μέταλλο του νικητή οδηγός για τη μεγάλη...
Ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος
Ζητούν μείωση της τιμής του εισιτηρίου του επαναληπτικού...
Ξεκινησε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίου...