ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜαργκάσα: "Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη του" (βίντεο)

Μαργκάσα: “Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη του” (βίντεο)

Στην ιστοσελίδα, www.kerkida.net, μίλησε ο Ρενάτο Μαργκάσα, αμέσως μετά το παιχνίδι και δεν θέλησε να πει πολλά για το παιχνίδι με το Αποέλ, αφού όπως τόνισε, μετά μπορεί να έχει πρόβλημα.

Bet on Alfa

Αναλυτικά το τι είπε:

Γενικά για το παιχνίδι…

Δεν μπορώ να μιλήσω ακριβώς για το παιχνίδι γιατί μετά μπορεί να έχω προβλήμα, όμως μπορώ να πω πως είμαι περήφανος για τον αγώνα που δώσαμε. Σίγουρα δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά πιστεύω πως γενικά πήγαμε πολύ καλά.

Για την διαφορά της απόδοσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο…

Ήταν άτυχο που δεχθήκαμε το γκολ ενώ παίζαμε καλύτερα, και μάλιστα προς το τέλος του ημιχρόνου. Στη συνέχεια δεν αντιδράσαμε σωστά, και η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλή όσο στο πρώτο. Είχαμε όμως και στο δεύτερο ημίχρονο τις ευκαιρίες μας να σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε.

Για την συνέχεια της ομάδας μέχρι την ανάπαυλα για τις γιορτές…

Ο στόχος μας τώρα είναι να κερδίσουμε και τα 3 ματς που έχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε να ανεβούμε λίγο στη βαθμολογία. Σίγουρα πήραμε πολύ ψυχολογική δύναμη μετά την νίκη με την ΑΕΛ και το είδατε και σήμερα με την απόδοση μας.

Για τους οπαδούς της ομάδας μας….

Η υποστήριξη τους ήταν τεράστια, και ακόμα και σε ένα άτυχο αποτέλεσμα όπως το σημερινό μας χειροκρότησαν στο τέλος, γιατί αναγνώρισαν την προσπάθεια που δώσαμε σήμερα για την ομάδα. Τους ευχαριστώ για αυτό.

Δείτε το ανάλογο βίντεο:

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa