ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΉττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά την μεγάλη προσπάθεια των...

Ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά την μεγάλη προσπάθεια των πετοσφαιριστών μας

Την ήττα γνώρισε η Papa John’s ΟΜΟΝΟΙΑ από την Ντούκλα Λίμπερετς με 1-3 σετ, σε παιχνίδι στα πλαίσια του γ’ γύρου του CEV Challenge Cup, που διεξήχθη στο στάδιο «Ελευθερία».
Μετά από τη νίκη της η ομάδα της Τσεχίας έχει πάρει σοβαρό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση, ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, στο Λίμπερετς. Οι «πράσινοι» κρατούν τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τις πλούσιες εμπειρίες που απεκόμισαν, ενώ θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον επαναληπτικό αγώνα.
Πόντο – πόντο εξελισσόταν το πρώτο σετ (5-5) μέχρι το σημείο που η ομάδα μας κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη διαφορά στο σκορ (13-11), την οποία με ψηλά επίπεδα απόδοσης μεγάλωνε όσο ο χρόνος περνούσε (20-16), μέχρις ότου έφτασε στο 1-0 με σκορ 25-20.
Παρά το «μουδιασμένο» της ξεκίνημα στο δεύτερο σετ (6-10), η ομάδα μας σταδιακά έβρισκε τα πατήματά της και πλησίαζε το σκορ (13-16), φαίρνοντας το παιχνίδι στον πόντο (22-23), ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να στρέψει τις λεπτομέρειες με το μέρος της και έγινε το 1-1 με σκορ 23-25.
Μεγάλη ήταν η «μάχη» ανάμεσα στις δύο ομάδες στο τρίτο σετ, καθώς καμία δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ (7-6), ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που κατάφερνε να διατηρεί το προβάδισμα (12-10), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε καθοριστικό χρονικό σημείο (21-21) και το παιχνίδι να γίνεται δραματικό με το φινάλε «πικρό», καθώς έγινε το 1-2 με σκορ 26-28.
Αποφασισμένα μπήκε στο τέταρτο σετ η ομάδα μας (5-3), δείχνοντας διάθεση για να επιβληθεί και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (11-10), ωστόσο η Ντούκλα με την εμπειρία της κατάφερνε να μείνει κοντά στο σκορ (18-17), ενώ στα κρίσιμα στάδια πήρε προβάδισμα και έφτιαξε διαφορά (20-23), φτάνοντας τελικά στο 1-3 με σκορ 21-25.
Autoremarketing

Bet on Alfa