ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑναδημοσίευση: Στα όριά της, αλλά βρήκε τη λύση

Αναδημοσίευση: Στα όριά της, αλλά βρήκε τη λύση

Αναδημοσίευση: http://sentragoal.philenews.com/article.asp?catid=19169&subid=2&pubid=129914491

Bet on Alfa

Το οικονομικό την… πνίγει. Το πρόβλημα είναι τεράστιο, στο σωματείο της Ομόνοιας το ζουν καθημερινά, σε κάθε στιγμή.

Ο αγώνας επιβίωσης πάρα πολύ δύσκολος και πολλές φορές το σωματείο βρίσκεται στα όριά του. Άλλωστε, ο Δώρος Σεραφείμ δεν δίστασε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου να πει τα πράγματα ωμά, να μιλήσει με αριθμούς, τονίζοντας: «Η Ομόνοια δεν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού. Βρίσκεται μέσα στον γκρεμό».

Επιδίωξη των παραγόντων της είναι όπως έχουν τακτοποιημένους τους ποδοσφαιριστές, βάσει συμβολαίων (άλλοι έχουν δυο μήνες χάριτος, άλλοι τρεις). Κάποιοι απ’ αυτούς ήταν στο όριο με το τέλος του Νοεμβρίου, με τον κίνδυνο ακόμη και προσφυγής.

Κι όμως, μετά από τεράστια προσπάθεια η διοίκηση συγκέντρωσε το ποσό που επιβαλλόταν για να τακτοποιήσει συγκεκριμένο αριθμό παικτών. Αυτό έγινε πριν από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και πριν εκπνεύσει ο Νοέμβριος.

Ο στόχος της διοίκησης επιτεύχθηκε, έδωσε λύση προτού τα πράγματα γίνουν ζόρικα, όμως το γεγονός αυτό φανερώνει το πόσο οριακά είναι τα πράγματα στο οικονομικό και την καθημερινή πίεση, για να κρατηθεί όρθιο το σωματείο.

Με την ΚΟΠ και τον μηνιαίο έλεγχο για τον Νοέμβριο, η Ομόνοια, μετά τις συγκεκριμένες πληρωμές, την έβγαλε… καθαρή. Το θέμα όμως είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό το σκηνικό; Γι’ αυτό, άλλωστε, η διοίκηση κάλεσε τον κόσμο να συνεισφέρει και θα το κάνει πάλι αύριο, σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το «πρόγραμμα 2+1 σε σχέση με τα “premium” εισιτήρια διαρκείας».

Πλέον, απ’ εδώ και στο εξής, ο αγώνας επικεντρώνεται και στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ για τον μήνα Μάρτιο, πέρα από τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Το ποσό που απαιτείται, ως γνωστόν, είναι πολύ μεγάλο (€2.800.000) μέχρι το τέλος της σεζόν και η συμβολή του κόσμου, με κάθε τρόπο, σε συνδυασμό με τη σύναψη δανείου, θα καθορίσει εάν το σωματείο θα πετύχει το στόχο της

Autoremarketing

Bet on Alfa