ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΜέχρι αύριο η υποβολή υποψηφιότητας για την θέση του...

Μέχρι αύριο η υποβολή υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου της ΚΟΚ

Μέχρι αύριο η υποβολή υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου της ΚΟΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη της ιστοσελίδας.

Bet on Alfa

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει ότι οι υποψηφιότητες για την θέση του Προέδρου της KOK, μπορούν να υποβάλλονται το αργότερο μέχρι την 6η Δεκεμβρίου 2014. 

Τα γραφεία της ΚΟΚ θα είναι ανοικτά και το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, από τις 09.00 μέχρι τις 10.30, ενώ σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2014, θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 17.30.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως (κατόπιν σχετικής αποδείξεως) εις την γραμματεία της Ομοσπονδίας και θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τα εξής: 

(Ι). Από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή του Δ.Σ. ενός Σωματείου μέλους της Κ.Ο.Κ. (το οποίο εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτά που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Συνέλευση βάσει του άρθρου 13 του Καταστατικού της ΚΟΚ) και στην οποίαν να αναφέρεται ότι το εν λόγω Σωματείο ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ την υποψηφιότητα του ενδιαφερομένου υποψηφίου και 

(ΙΙ). Από ενυπόγραφη και ενσφράγιστη επιστολή του Δ.Σ. δεύτερου Σωματείου μέλους της Κ.Ο.Κ. (το οποίον και πάλιν εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε αυτά που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Συνέλευση βάσει του άρθρου 13 του Καταστατικού της ΚΟΚ) και στην οποία θα αναφέρεται ότι το Δ.Σ. του εν λόγω Σωματείου ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ την υποψηφιότητα του ενδιαφερομένου υποψηφίου Προέδρου. 

Τόσο η γραπτή υποβολή του υποψηφίου, όσο και οι συνοδευτικές επιστολές των δύο Σωματείων (πρόταση και υποστήριξη ) θα πρέπει με τη λήψη τους (εντός της τακτής χρονικής περιόδου) από την γραμματεία της ΚOK να σφραγίζονται και να υπογράφονται.

H Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18.00, στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου (Αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι»)”. 

Μέχρι στιγμής αυτοί που υπέβαλαν την υποψηφιότητά τους είναι οι Ρένος Πιττάλης και Λούης Δημητρίου. Ο Ρένος Πιττάλης ήταν ο υποψήφιος που αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία των εκπροσώπων όλων των σωματείων της Α΄ κατηγορίας. Ενώ ο Λούης Δημητρίου προτάθηκε από τον Απόλλωνα και υποστηρίχθηκε από την Ανόρθωση και όπως φαίνεται είναι οι ομάδες που δεν υποστήριξαν την υποψηφιότητα του Ρένου Πιττάλη.

Όπως και να έχει αναμένουμε να δούμε ποιος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Χρυσοστόμου που παραιτήθηκε μετά από όσα έγιναν και ακούστηκαν για τους στρατεύσιμους αθλητές.

Autoremarketing

Bet on Alfa