ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣτόχος κανείς PREMIUM να μην χάσει τη θέση του

Στόχος κανείς PREMIUM να μην χάσει τη θέση του

Μετά από προσωπική επαφή με περισσότερους από 200 φίλαθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM, η οποία έγινε από ιδιωτική εταιρεία σήμερα το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας έχει καταλήξει σε χρήσιμα συμπεράσματα, ως προς το Σχέδιο 2+1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε σημερινή του συνεδρία, αξιολόγησε τα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί και επιθυμεί να σημειώσει τα ακόλουθα:
1. Όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM, έχουν την οικονομική δυνατότητα να καταβάλουν άμεσα τα 900 ευρώ, που απαιτούνται για ένταξη στο Σχέδιο 2+1, παρακαλούνται όπως το πράξουν, διότι η είσπραξη αυτών των χρημάτων, είναι ζωτικής σημασίας για το Σωματείο μας.
2. Όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM, για οικονομικούς λόγους, αδυνατούν να καταβάλουν άμεσα ολόκληρο το χρηματικό ποσό που απαιτείται για ένταξη στο Σχέδιο 2+1, θα έχουν τη δυνατότητα να το αποπληρώσουν με ευκολίες πληρωμής. Το ύψος και ο αριθμός των δόσεων, θα προκύψει μετά από προσωπική επαφή του Σωματείου μας με τον κάθε φίλαθλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεχωριστά.
3. Πρωταρχικός στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να μην χάσει κάνεις κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM τη θέση του. Υπάρχει όλη η καλή διάθεση για να βρεθεί ο τρόπος, ούτως ώστε να ανανεώσουν τη θέση τους όλοι οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM.
4. Η προσωπική επαφή με τους υφιστάμενους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.
5. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας, με τους οποίους έχει γίνει προσωπική επαφή με θέμα το Σχέδιο 2+1. Οι εποικοδομιτικές συζητήσεις που έγιναν και τα συμπεράσματα που εξάχθηκαν από τη συζήτηση, είναι πολύ βοηθητικά και ενθαρρυντικά για την πετυχημένη κατάληξη του Σχεδίου.
Autoremarketing

Bet on Alfa