ΑρχικήUncategorizedΤα Premium... και δεν μας αφήνουν να πνάσουμε...

Τα Premium… και δεν μας αφήνουν να πνάσουμε…

Όχι πως θέλω να γίνω κακός πριν τον αγώνα αύριο αλλά το Δ.Σ. μας δεν μας αφήνει ούτε να αγιάσουμε ούτε να πνάσουμε!

Bet on Alfa

Είπαμε να την καταπιούμε αυτή την κουβέντα με το 2+1 , να σιωπήσουμε να πάμε παράκατω αλλά δεν είναι ανάγκη να ξίνουμε τη πληγή ρε παιδιά.

Μην το παρατραβάτε το ζήτημα. Να χαρείτε. Please.

Η σημερινή ανακοίνωση του Δ.Σ.  για το θέμα αναφέρει:

“Μετά από προσωπική επαφή με περισσότερους από 200 φίλαθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM, η οποία έγινε από ιδιωτική εταιρεία σήμερα το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας έχει καταλήξει σε χρήσιμα συμπεράσματα, ως προς το Σχέδιο 2+1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε σημερινή του συνεδρία, αξιολόγησε τα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί και επιθυμεί να σημειώσει τα ακόλουθα:”

Προσέξετε δηλαδή:

Έγινε προσωπική επαφή. Μπράβο μας.! Πάντα είχαμε πρόβλημα ότι το Δ.Σ. ήταν αποστασιοποιημένο από το κόσμο!

Όμως περιμένετε…

Η προσωπική επαφή δεν έγινε από μέλη του Δ.Σ….

Από ποιον έγινε; Από ιδιωτική εταιρεία.

Και ρωτώ. Δηλαδή το Δ.Σ. δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και ήθελε ιδιωτική εταιρεία να του πει τι πιστεύουν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για Σχέδιο  2+1;

Και καλά, να βάλετε ιδιωτική εταιρεία ας το χωνέψουμε αφού δεν μπορείτε από μόνοι σας να καταλάβετε το παλμό του κόσμου, γιατί δεν το κάνατε ΠΡΙΝ να αποφασιστεί το 2+1;

Που ξανακούστηκε Δ.Σ. να εξαγγέλει ένα τόσο σημαντικό μέτρο (υποτίθεται το κλείνουμε το μαγαζί δεν είναι;) για να εισπράξει χρήματα άρων άρων , και να μην ξέρει τι πιστεύει ο καταναλωτής και να έρχεται ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ να θέλει και ιδιωτική εταιρεία να μιλήσει με 200 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για να καταλάβει τι γίνεται;

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι και πάλι το Δ.Σ. εξήγαγε συμπεράσματα! (Θυμάστε τελευταίως που πάλι έκαναν συνεδρία και εξήγηγαν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία ξέρουν μόνο οι ίδιοι; Κάποια στιγμή ας βάλουν μία ιδιωτική εταιρεία να μας τα πει και εμάς!)

Και με βάση τα συμπεράσματα (τα άγνωστα σε εμάς) σημειώνουν διάφορα…

Το point 2 της ανακοίνωσης λέει:

“Όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM, για οικονομικούς λόγους, αδυνατούν να καταβάλουν άμεσα ολόκληρο το χρηματικό ποσό που απαιτείται για ένταξη στο Σχέδιο 2+1, θα έχουν τη δυνατότητα να το αποπληρώσουν με ευκολίες πληρωμής. Το ύψος και ο αριθμός των δόσεων, θα προκύψει μετά από προσωπική επαφή του Σωματείου μας με τον κάθε φίλαθλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεχωριστά.”

Α ωραία!

Άρα υπάρχουν και φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας PREMIUM που για οικονομικούς λόγους θα αδυνατούν να καταβάλουν άμεσα ολόκληρο το χρηματικό ποσό που απαιτείται για ένταξη στο Σχέδιο 2+1.

Αυτό το συμπέρασμα θα προέκυψε από την προσωπική επαφή!

Και θα γίνουν και ευκολίες πληρωμής! Θαύμα!

Λοιπόν εγώ θέλω να μπω στο Σχέδιο 2+1 και μπορώ να δίνω 25 ευρώ το μήνα. Γίνεται; Σε τρία χρόνια θα ξοφλήσω.

Και κάτσετε τώρα να βρείτε τα άτομα να διαχειριστείτε το θέμα ευκολίες πληρωμής διότι η συντριπτική πλειοψηφία θα ζητήσει ευκολίες πληρωμής.

Ποιοι θα μιλήσουν με τόσο κόσμο και με ποια κριτήρια θα γίνονται ευκολίες πληρωμής και ποιος θα αποφασίζει;

Το πιο απλό ήταν να γίνει αυτό που έγινε πέρσι και πρόπερσι. Προπώληση season tickets. Που δεν ήταν βέβαια σωστό, λάθος ήταν ,  αλλά ήταν μία λύση. Ήταν μία διέξοδος.

Αυτό το 2+1 θα μας βασανίσει πολύ να μου το θυμηθείτε.

Καλό σαββατοκυρίακο!

CHANEL

Autoremarketing

Bet on Alfa