ΑρχικήDaily NewsH δυναμική της απόκτησης Σκέμπρι

H δυναμική της απόκτησης Σκέμπρι

Σε μια περίοδο που τα πάντα στο Ηλίας Πούλλος είναι γκρίζα και μουντά ήρθε μια είδηση που χαροποίησε τους πάντες.

Bet on Alfa

Η επιστροφή του Σκέμπρι σημαίνει πολλά για την ομάδα. Τα αγωνιστικά τα αφήνουμε για τον προπονητή. Τα υπόλοιπα είναι τα πλέον σημαντικά… Γιατί ο Αντρέ Σκέμπρι ξέρει τα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα. Τα γνώριζε πριν φύγει, τα έμαθε και τώρα. Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν μιλούν μεταξύ τους. Όμως πήρε την απόφαση να επιστρέψει και το πιο σημαντικό… είναι χαρούμενος γι’ αυτό.

Η επιστροφή του Αντρέ στέλλει μηνύματα. Μαζί με τον Λεάντρο μπορούν να ισχυροποιήσουν την ομάδα. Οι νίκες θα φέρουν πίσω τα χαμόγελα και την αισιοδοξία. Δεν υπάρχει άλλο γιατρικό. Όμως ο κόσμος όσο και να θέλει να βοηθήσει, δυσκολεύεται στις σημερινές συνθήκες που επικρατούν. Το σχέδιο λοιπόν για τα διαρκείας πρέπει να εμπλουτιστεί με εναλλακτικές προτάσεις. Αν θεωρεί η Διοίκηση ότι μπορεί να δουλέψει καλώς. Ταυτόχρονα ας δώσει και άλλες επιλογές στον κόσμο, ώστε το σχέδιο 2+1 να μην είναι μονόδρομος. Διαρκείας δεν είναι μόνο τα premium. Και οι κάτοχοι premium δεν είναι όλοι πλούσιοι, για να ανταποκριθούν σε αυτά τα ποσά.

Η επαφή της Διοίκησης με τον κόσμο θα δώσει τις λύσεις. Η επαφή με τους ποδοσφαιριστές θα δώσει στην ομάδα την ηρεμία που χρειάζεται. Όσο δύσκολα κι’ αν είναι τα οικονομικά. Η αποξένωση δεν βοηθά κανένα και πουθενά.

Και κάτι τελευταίο… Η λύσεις τύπου Σκέμπρι σπανίζουν. Και επειδή πλησιάζει μεταγραφική περίοδος με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει ανάγκη από φτηνούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική, ας ξαναδούμε το θέμα του Τεχνικού Διευθυντή. Είναι κρίμα να συνεχιστεί η αστοχία στο κομμάτι αυτό…

Autoremarketing

Bet on Alfa