ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠαρολίγον ο μοιραίος, τελικά λυτρωτής!!!

Παρολίγον ο μοιραίος, τελικά λυτρωτής!!!

Με την ψυχή στο στόμα και με λυτρωτή τον Μίκαελ Ποτέ η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα κνα πάρει τους πολύτιμους τρείς βαθμούς της νίκης.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο του έδειξε  να έχει διάθεση να πιέσει τον αντίπαλο και να πετύχει κάποιο τέρμα το οποίο θα της δώσει τους πολύτιμους τρείς βαθμούς τις νίκης.

Παρόλη την πίεση και την υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Η πιο κλασσική της φάση για τέρμα ήταν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημίχρονου, όταν ο Ποτέ βρέθηκε μόνος μπροστά από την αντίπαλη εστία, χωρίς τερματοφύλακα, όμως δεν κατάφερε να πετύχει το τέρμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό, με την ΟΜΟΝΟΙΑ δηλαδή να πιέζει όμως να μην μπορεί να δημιουργήσει την κλασσική ευκαιρία για να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 64’ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ κέδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μίκαελ Ποτέ στην περιοχή του Οθέλλου, με τον επιθετικό από το Μπενίν να αναλαμβάνει την εκτέλεση του.

Το πέναλτι απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Οθέλλου και κάπου εκεί χάλασε και η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι αλλαγές του Κωστάκη Καϊάφα δεν βοήθησαν την ομάδα να ανεβάσει την ψυχολογία της και όλα έδειχναν πως το ισόπαλο αποτέλεσμα θα έμενε μέχρι το τέλος.

Κι όμως ο Ποτέ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Ο τερματοφύλακας του Οθέλλου στο 93′ απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και είδε την κόκκινη κάρτα, με τον Ντονγκ να γίνεται  υπηρεσιακός τερματοφύλακας στα τελευταία λεπτά. Τελικά αυτό στοίχισε αφού μετά από κόρνερ στο 95′, η μπάλα έφτασε στον Ποτέ ο οποίος αυτή την φορά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένα απίστευτο καιπολύ σημαντικό τρίποντο.

Autoremarketing

Bet on Alfa