ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ λαός απαιτεί παραμονή του Ασίς

Ο λαός απαιτεί παραμονή του Ασίς

Ο λαός απαιτεί παραμονή του Ασίς. Από χθες που έγινε γνωστό το πρόβλημα που προέκυψε με τον Πορτογάλο άσο της ομάδας μας, πήραν φωτιά οι συζητήσεις σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος της Ομόνοιας λατρεύει τον Ασίς και απαιτεί παραμονή του στην ομάδα. Ούτε να ακούσουν δεν θέλουν περί αποχώρησής του από το ρόστερ.
Μάλιστα, η αντίδραση στρέφεται προς την διοίκηση, καλώντας την να κάνει ότι είναι δυνατό να κρατήσει τον 37χρονο «μάγο» στην ομάδα. Το οικονομικό κακά τα ψέματα είναι μεγάλο αγκάθι και συνεχώς δημιουργεί προβλήματα. Είναι καθημερινό φαινόμενο και ανασταλτικός παράγοντας για την ομάδα, να μπορέσει να δουλέψει απρόσκοπτα.
Η παραμονή του Ασίς αποτελεί λαϊκό αίτημα και η διοίκηση θα πρέπει να χειριστεί ανάλογα το όλο ζήτημα, όπως αξίζει σ’ ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή. Έδωσε πολλά στην Ομόνοια ο Πορτογάλος, δεν πρέπει να παραγνωριστεί το γεγονός αυτό. Τώρα, εάν ο ίδιος επιμένει για αποχώρησή του, είναι άλλο θέμα, όμως η διοίκηση θα πρέπει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να κρατήσει έναν παίκτη ηγέτη.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa