ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗΤο πρόβλημα του Νούνο δεν είναι οικονομικό...

Το πρόβλημα του Νούνο δεν είναι οικονομικό…

 

Όπως ήταν αναμενόμενο άρχισαν οι συζητήσεις και οι υποθέσεις για το θέμα Νούνο Ασσίς.

Bet on Alfa

Ο έγκυρος Κώστας Καλλής του Goal αναφέρει σε άρθρο του σήμερα 3 λόγους που οδηγούν στο διαζύγιο.

1. Ότι ο Νούνο ζήτησε αύξηση θεωρώντας ότι η αμοιβή του είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με τη προσφορά του.
2. Ότι πληρώθηκαν επιλεκτικά κάποιοι ποδοσφαιριστές
3. Ότι ενοχλήθηκε από το ποσό που δόθηκε στον Σκέμπρι.

Τα πιο πάνω συγκλίνουν και με πληροφορίες που είχαμε εμείς υπόψη μας.

Άρα οι λόγοι είναι οικονομικοί και δεν έχουν να κάνουν με την σχέση του με το προπονητή.

Η διοίκηση καλείται να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο Νούνο Ασσίς είναι , για πολλούς, το πολυτιμότερο γρανάζι της ομάδας. Ο παίχτης βαρόμετρο και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο. Με τεράστιες εμπειρίες και μεγάλη προσφορά.

Θα ήταν λάθος στη προσπάθεια να δικαιολογηθεί η απόφαση μας να τον διώξουμε ή τα δικά μας λάθη σε χειρισμούς να αρχίσουμε διαρροές με υπονοούμενα του στυλ, έπινε, κάπνιζε, ήταν απείθαρχος, δεν έκανε σωστή προπόνηση κλπ.

Ο Ασσίς ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το καλοκαίρι του 2012. Όταν έφυγε ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, τον Σεπτέμβριο του 2012, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ένα υπερωκεάνιο που βούλιαζε. Με την φυγή του Λάρκου στη συνέχεια και τον ερχομό του Τόνυ Σαβέφσκυ , ο Νούνο Ασσίς ήταν πρωτοστάτης μαζί με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές στο να σωθεί το σωματείο ανκαι είχε έλθει στο σωματείο μας πριν λίγους μήνες.

Ήταν απλήρωτος όχι 2 και 3 μήνες αλλά περισσότερους, και αυτό δεν τον εμπόδισε να γυρίζει τα χωριά και τους συλλόγους μαζί με τον Σαβέφκσι, τον Χριστοφή, τον Μορέιρα, τον Λεάντρο και άλλους μαζεύοντας χρήματα για να περάσει το σωματείο μας τα κριτήρια.

Ο Καϊάφας δεν είναι τυχαία που είπε πριν λίγες εβδομάδες «Είναι ένας κύριος, ένας Ομονοιάτης». Κάτι ξέρει.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και πρέπει να νιώθει ότι τον σέβεσαι ειδικά όταν το πρόβλημα το έχεις εσύ όχι αυτός.

Το πρόβλημα του Νούνο αυτό είναι. Νιώθει ότι δεν τον έχουμε σεβαστεί όσο έπρεπε. Δεν είναι θέμα οικονομικό. Δεν έχει ανάγκη από χρήματα ο άνθρωπος. Το σεβασμό και την εκτίμηση προς ένα ποδοσφαιριστή μία διοίκηση των δείχνει έμπρακτα με πολλούς τρόπους. Σίγουρα δεν τον δείχνεις με το να λες «όποιου δεν του αρέσει ας φύγει».

Στο τέλος της ημέρας η λύση είναι ο διάλογος. Να κάτσει σε ένα τραπέζι με την διοίκηση , να δοθούν εξηγήσεις και να βρεθεί ο τρόπος να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Από την άλλη αν δεν τον θέλει η διοίκηση ας το πει ξεκάθαρα και ας πάρει τις αποφάσεις της και την ανάλογη ευθύνη.

Autoremarketing

Bet on Alfa