Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔημητρίου: "Λίγη υπομονή για τον Ασίς"

Δημητρίου: “Λίγη υπομονή για τον Ασίς”

Για όλα όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

 «Ήταν μια δύσκολη νίκη για την ομάδα μας. Ήρθε στην τελευταία φάση σε ένα παιχνίδι που είχαμε κατοχή, κυκλοφορία, όμως δεν είχαμε τις πάρα πολλές τελικές προσπάθειες. Φτιάξαμε 5-6 καλές φάσεις, κάποιες ήταν κλασσικές όπως το πέναλτι, η άλλη φάση με τον Ποτέ χωρίς τερματοφύλακα. Γενικά η ομάδα μπήκε στην περιοχή του αντιπάλου όμως ήταν φανερό ότι μας έλειπε εκείνο το κάτι. Ακόμα και έτσι δικαιούμασταν τη νίκη, δικαιούμασταν γκολ πολύ πιο νωρίς όμως έστω και με αυτό τον τρόπο οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί και θα μας βοηθήσουν ενόψει και του ντέρμπι με την Ανόρθωση» είπε αρχικά ο κ. Δημητρίου.

Για την δυσκολία στο σκοράρισμα…
«Είναι αλήθεια, το λένε οι αριθμοί. Υπάρχει ένα θέμα όσον αφορά την παραγωγικότητα, ενώ δουλεύει στο γήπεδο και φτιάχνει προϋποθέσεις. Είτε η τελική πάσα, είτε η τελική επιλογή δεν είναι αυτή που πρέπει και εκεί χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια. Είναι γεγονός πως ο Μίκαελ Ποτέ έχει 9 γκολ και είναι σημαντικό όμως χρειάζεται και η συνεισφορά και των υπόλοιπων στο πρωτάθλημα για να έχει πλουραλισμό και νε επιτίθεται και να σκοράρει με περισσότερους τρόπους. Είναι μικρός και ο αριθμός τον ασιστ. Δουλεύουμε πολύ, ο προπονητής είπε ότι ντου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα, το κράτημα και η κυκλοφορία, το κρατάμε αυτό γιατί αποτελεί βελτίωση. Με με το ΑΠΟΕΛ και με την ΑΕΛ και με τον Οθέλλο ήταν υπέρ μας η κατοχή. Επίσης η ομάδα περιορίζει το δημιουργικό παιχνίδι του αντιπάλου. Στα τρία τελευταία παιχνίδια ίσως να κινδυνέψαμε μόνο 5-6 φορές. Και αυτό αποτελεί βελτίωση όμως η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε»

Για τον χρόνο συμμετοχής των μικρών…
«Είναι μέσα στην πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας να δώσει χρόνο σε νεαρούς πάνω στους οποίους θα φανεί κατά πόσον η ομάδα μπορεί να χτίσει για το μέλλον. Αυτό θα συνεχίσει να γίνεται. Φυλακτού, Οικονομίδης και Δημητρίου δείχνουν άνετοι στο γήπεδο και μπορούν να πατήσουν καλά και σιγά, σιγά θα μπουν και άλλα παιδιά. Εναπόκειται στον κάθε ένα ξεχωριστά για να καθορίσει την θέση στο ρόστερ. Εμείς αυτό που τους λέμε είναι ότι χρειάζεται σταθερότητα σε ψηλά επίπεδα»

Για το θέμα Ασίς…
«Δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε σχέση με την τοποθέτηση του σωματείου μετά το παιχνίδι με τον Οθέλλο. Θα γίνει σήμερα μια συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή και το ζήτημα θα συζητηθεί στη συνεδρία. Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία του κόσμου που θέλει να ξέρει τι θα γίνει. Ο παίκτης είναι στο ρόστερ και αυτό έχει ξεχαστεί κάπως τις τελευταίες μέρες, είτε μέσα από δημοσιεύματα, είτε από ανακοινώσεις παικτών. Αν βγει η Ομόνοια με ανακοίνωση ότι ενδιαφέρεται για όλους τους παίκτες του Ερμή αν μείνουν ελεύθεροι δεν είναι σωστό. Μας ενόχλησε αυτό γιατί αποτελεί παρέμβαση στα θέματα της Ομόνοιας. Η ανακοίνωση ήταν άστοχη όπως και άλλα δημοσιεύματα και με άλλον ποδοσφαιριστή μας τον Στεπάνοφ. Γράφουν ότι τους καπνίσει. Δεν είναι έτσι τα πράγματα και το σωματείο μας διερευνά το όλο θέμα».

**«Μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα δούμε ποιους θα έχουμε στην διάθεση μας. Επιστρέφουν οι Χάρης Κυριάκου και Σκαραμοντσίνο

Autoremarketing

Bet on Alfa