ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈμειναν με «δκιο σιήλη καμένα»

Έμειναν με «δκιο σιήλη καμένα»

Η θετική εξέλιξη, όπως κρίθηκε από όλους, με την παραμονή του Νούνο Ασίς στην ομάδα μας, δυσαρέστησε άλλους που περίμεναν στην γωνιά. Από πλευράς διοίκησης έγινε ξεκάθαρο πως, δεν υπήρχε πρόθεση να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο άσο, όπως και έγινε.

Bet on Alfa

Από τη στιγμή που και από τον ίδιο δεν εκφράστηκε κάτι τέτοιο στη συνάντηση με τον πρόεδρο και την εφορία ποδοσφαίρου, παρόλο που από το στενό του περιβάλλον άλλα είχαν διαρρεύσει μετά το ματς με τον Οθέλλο, όλα καλά προς όφελος και της ομάδας.

Πάντως, αυτοί που δεν είναι καλά, είναι όσοι περίμεναν να. βουτήξουν στον Ασίς. Ωστόσο, ο Πορτογάλος και η διοίκηση της Ομόνοιας δεν τους έκαναν το χατίρι. Ο Απόλλωνα είχε κάνει και κρούση στον 37χρονο ποδοσφαιριστή, ενώ είναι γνωστό ότι και ο Ερμής ανέμενε στην γωνιά, κάτι που είχε επισημοποιήσει μέσω ανακοίνωσης το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ασίς μπορεί να έκλεισε πρόσφατα τα 37, αλλά παραμένει μήλον της έριδος για πολλές ομάδες, αφού με τις εμφανίσεις του με το τριφύλλι στο στήθος, αποδεικνύει πως παραμένει σταθερή αξία, αγωνίζεται ως έφηβος. Ο Καϊάφας, όπως δήλωσε, αναμένει από τον Πορτογάλο να πεισμώσει ακόμη περισσότερο και να πάρει την ομάδα από το χέρι στη συνέχεια και να την οδηγήσει στις επιτυχίες.

Ηγετική φυσιογνωμία ο Νούνο, έχει πολλά να δώσει στην Ομόνοια, αλλά και στους νεαρούς που στην φετινή σεζόν όλο και κάνουν πιο έντονα την εμφάνισή τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa